Wpis z mikrobloga

Jak to jest że można tak z----ć AI, stalkerzy podczas emisji czekają na śmierć. Wiem ze jeden mówi ze lubi wyjść podczas jej i popatrzeć jak nikt nie widzi, Ale k---a żyje czyli wraca do bunkra. Poza tym r------ł mnie spawn tego npc. No i te tłumaczenie ja peirdole. #stalker2
programista3k - Jak to jest że można tak z----ć AI, stalkerzy podczas emisji czekają ...

źródło: Bez nazwy2

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@programista3k: przed chwilą goniła mnie pijawka + zbliżająca się emisja (zajebista sytuacja btw. xd), ale na szczęście byłem blisko tej pierwszej wiochy, więc postanowiłem wspomóc się chłopakami na barykadach. Zadziałało, choć nie do końca tak jak się spodziewałem, bo... część z nich zaczęła gonić uciekającą bestię i dwóch potężnych stalkerów wjeb*ło się centralnie do tej anomalii pośrodku drogi. Ta anomalia jest słabo widoczna, owszem, ale kur*a stoją naprzeciwo niej od
  • Odpowiedz
@Yeboy: ja dziś trafiłem na tłumaczenie zamiast "nie podchodź bliżej" było "nie podchodź dalej" ktoś chyba kontekstu nie miał. Ogólnie fajnie im to wyszło, ale mogło być lepiej.
  • Odpowiedz