Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +102
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
tomilipin +508
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

Czy zrzutkanaskarb upadł już do poziomu Janeczka?
Chłopak ma ciężkie życie
Zawiózł Janeczkowi detektor i jedzenie a teraz nie ma za co wrócić
Jak on na live powiedział że ma 160zl na koncie , do opłacenia ZUS,kredyty na kampera łódki i nie wiadomo co to mi się serio szkoda go zrobiło.
W dodatku w tym momencie był na jakimś wypizdowie w Czarnogórze. Drobna awaria samochodu dzieli go od
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dlatego woli żebrać o pomoc na raty niż żebrać na to co tam mówisz. O ile kest tak jak mówisz bo ja nie oglądam tego szamba.
Seniorzy i inni naiwniacy łapią się na przekręty typu na wnuczka, na policjanta (nomen omen) etc
Oczywiście, że stara się wzbudzić współczucie w grazynach które go mają za biednego mobbingowanego policjanta którego zostawił chłopak w dość brutalny
Słucham twoich live. Sam o tym opowiadasz. Ja nie oceniam, po prostu jak ktoś coś mówi to próbuje zwrócić uwagę na to żeby patrzył całościowo na sytuację.
A co do kredytów to mówiłeś że masz na spółkę z bankiem kampera i że miałeś 160 zł na koncie.
No trudna sytuacja. Sam się dzielisz tym życiem więc nie wiem dlaczego ciśniesz ludziom żeby zajęli się swoim. W pewnym sensie chcesz
Zwrot na skarb mi pocisnął a później wykasował komentarz
Czyli to ten ziomek od ankiety wykasował, bezsens
@GhostRoot: Powiedz mi kto jedzie na taką wyprawę bez zabezpieczenia finansowego?