Wpis z mikrobloga

Czy zrzutkanaskarb upadł już do poziomu Janeczka?

• Tak, a nawet niżej 34.6% (36)
  • Tak, są na tym samym poziomie 42.3% (44)
  • Tak, paskudna z nich parka 23.1% (24)

Oddanych głosów: 104

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aloz: nie ma co się śmiać
Chłopak ma ciężkie życie
Zawiózł Janeczkowi detektor i jedzenie a teraz nie ma za co wrócić

Jak on na live powiedział że ma 160zl na koncie , do opłacenia ZUS,kredyty na kampera łódki i nie wiadomo co to mi się serio szkoda go zrobiło.
W dodatku w tym momencie był na jakimś wypizdowie w Czarnogórze. Drobna awaria samochodu dzieli go od
  • Odpowiedz
@kuba199206: łatwiej prosić o przebaczenie niż pozwolenie.
Dlatego woli żebrać o pomoc na raty niż żebrać na to co tam mówisz. O ile kest tak jak mówisz bo ja nie oglądam tego szamba.
Seniorzy i inni naiwniacy łapią się na przekręty typu na wnuczka, na policjanta (nomen omen) etc
Oczywiście, że stara się wzbudzić współczucie w grazynach które go mają za biednego mobbingowanego policjanta którego zostawił chłopak w dość brutalny
  • Odpowiedz
@zwrotnaskarb:
Słucham twoich live. Sam o tym opowiadasz. Ja nie oceniam, po prostu jak ktoś coś mówi to próbuje zwrócić uwagę na to żeby patrzył całościowo na sytuację.
A co do kredytów to mówiłeś że masz na spółkę z bankiem kampera i że miałeś 160 zł na koncie.
No trudna sytuacja. Sam się dzielisz tym życiem więc nie wiem dlaczego ciśniesz ludziom żeby zajęli się swoim. W pewnym sensie chcesz
  • Odpowiedz
@GhostRoot: No cóż zrzutkanaskarb w innym poście też zabiegał o atencje a kiedy ją dostał to zgłosił ją do moderacji która skasowała moja odpowiedź. Odpłacam mu się tym samym.
  • Odpowiedz