Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +989
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +23
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

#ukraina #wojna #rosja #usa #polityka #trump
źródło: 1000029472
Pobierz@Grooveer: No to słucham, jaką ty sensowną propozycję, skoro komuś innemu wytykasz, że nie wie jak zakończyć wojnę, której nie wywołał? Bo przecież masz, inaczej byś nie wytykał, co nie?
@Snowgoon: tak tak. Pierwsze musiałby zdobyć Kijów w 3 dni.
Ja rozumiem, że jesteś ograniczony i wiedzę masz mierną, ale nawet twój ukochany Sikorski powiedział, że Europa w najbliższych miesiącach jest w stanie wystawić maksymalnie 3 brygady. Ty rozumiesz, że wojsko w europie nie istnieje? Polska ma 200k niby, a na front jesteśmy w stanie wystawić maksymalnie dywizje, no może półtora. A amunicji mamy na kilka dni może. Ale co
@Grooveer: Ale ja pytam ciebie, a nie pomarańczowego pana.