Aktywne Wpisy

pss8888 +681
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +53
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie

To miała być dłuższa, pisemna rozprawa, dotycząca moich obserwacji z życia na temat kobiet, a nie tylko post poruszający zagadnienie tatuaży, ale to byłoby za długie i nikomu nie chciałoby się tego przeczytać. Może innym razem napiszę dłużej na temat tych moich obserwacji i przemyśleń. Mam nadzieję, że znajdą się chętni, by przeczytać w całości to, czym chciałem się z Wami podzielić?
Wracając do tych wspomnianych tatuaży. Uściślając, mam na myśli tatuaże u kobiet. Nie wiem czy jest tu ktoś, kto ma podobnie jak ja, ale ilekroć widzę jakieś tatuaże u dziewcząt, kobiet, to czuję zawód. Ktoś powie, że w ten sposób z góry coś zakładam odnośnie danej osoby z tatuażem, czyli niemalże stygmatyzuję ją. Może i tak, ale już trochę chodzę po tym świecie by wiedzieć, że najczęściej za każdym tatuażem stoi coś, co według mnie nie jest dobre. Bo jest to albo ślepe podążanie za modą, albo konieczność wyróżnienia się (co jest na swój sposób śmieszne, bo wyróżnia się ten, który ma coś unikatowego, albo rzadko spotykanego, a tatuaże stają się powszechne). Tego wszystkiego życie mnie nauczyło, że za tatuażami u kobiet stoją często problemy z psychiką, zaburzenia osobowości, toksyczność, narcyzm, agresja, mocno skrzywione w lewą stronę poglądy na życie, ale także po prostu - głupota, czy wręcz bieda umysłowa. Kiedyś poznałem dziewczynę, młodą, około 25 lat. Miała wielki tatuaż na ramieniu, z wizerunkiem jakiejś kobiety. Choć to nie w moim stylu, prowokująco zapytałem się jej, kim jest ta kobieta, której twarz ma wytatuowaną? Trochę zmieszana, dziewczyna odpowiedziała, że nie wie. Już dalej nie drążyłem tematu. Choć zastanawiałem się, jaki jest sens tatuowania sobie na ręce, twarzy jakiejś obcej baby?
@Kopytnik_1 no tak średnio bym powiedział
źródło: temp_file4893615558621272972
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tatuaż równa się posiadanie jakichś deficytów.
Ale będą ci wmawiać, że to Ty jesteś nienormalny.
Czekam, aż modne będzie amuptowanie części ciała, np. nosa, jednego ucha, palców, języka - bo czemu nie? To fajne