Aktywne Wpisy
darkmen2905 +48
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.

eaxata +2
Sprzedawaliście kiedyś złom?

Drukuję głównie PLA/PETG oraz trochę TPU i ASA (chociaż mając teraz komorę nie wykluczam okazjonalnie nylonu/PC)
#bambulab #druk3d
@Podstarzaly_Mandalorianin: Zgadzam się - Textured PEI jest czad. Przez tydzień nie myta, bez kleju i tylko raz odkleił mi się obiekt (z mojej winy - zapomniałem o supporcie). Ba - klej przydał by się tylko raz aby... pomóc odkleić wydruk z ASA :D Niestety przy części wydruków faktura spodu psuła mi efekt wizualnie, gdzie Smooth PEI
źródło: IMG20241120091950
Pobierz