Wpis z mikrobloga

Drodzy widzowie, drogi Romanie, chyba zgodzicie się ze mną że z Muminami w ostatnim czasie coś jest nie tak.
Czy to stres, czy komornik czy nowa nora nie wiem.
Wydaje mi się że są czymś zaszantażowani.
Po tej akcji z bluzganiem Przemka Szamana Romek powinien dostać kop w du pę. A tutaj jakby nigdy nic.
Przeszli do porządku dziennego.
Na dzisiejszym gniocie widać ich nienaturalne zachowanie jak są z Romkiem na straganie. Niby wszystko jest ok, ale dialogi Ormowca z Magadalonem i Pięknym Romkiem wyglądają jak Trudne sprawy albo Pamiętniki z wakacji.

Myślę, że Roman namówił Mumina żeby sprzedał wątrobę i 1 nerkę.
Dzięki temu zdobędą dolary na wymarzone bilety do UK i będą mogli odwiedzić syna i wspólnie przeżyć Merry Christmas!

#raportzpanstwasrodka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@barti_bart: A u kogo tam normalnie? Kto normalny pokazuje swoje życie gdy można zweryfikować że to dłużnik, alimenciarz, alkoholik czy zezol jak Sabaka który wali filipinki zbierając socjal rok czasu by polecieć tam..cyrk na kółkach..kiedyś śmialiśmy się z tych idiotów teraz jak Sabaka czy inni okazują że to oni w innej formie a komentują innych..mam nadzieję że ich tam spala..wysypią do rzeki i tyle..
  • Odpowiedz
nienaturalne zachowanie jak są z Romkiem na straganie. Niby wszystko jest ok, ale dialogi Ormowca z Magadalonem i Pięknym Romkiem wyglądają jak Trudne sprawy albo Pamiętniki z wakacji.

@heniu-jestem: przynajmniej jeden pisze na tym tagu jak jest :D a malpe do kolchozu...:D
  • Odpowiedz
@stopmen: Ja tutaj mało komu wierzę bo jak kilka lat temu wrzucałem afery klapka z Barconcept i dotacjami z przedszkola to połowę tutaj nie było, a druga połowa ma jakieś tam układy z łysym jak Sabaka co Filipa socjalu nauczył w UK tylko idiota uwierzy że ten "rozowy kociak".8 godzin w pracy wytrzyma...a Sabaka wasz multi Guru wyszedł na zezola nowego YT co na kochankę na Filipinach i rok czasu
  • Odpowiedz
@heniu-jestem: nie jestem az tk na bierzaco bo nie ogladam tych pijackich mord juz bo klapka to na sam widok mi sie podnosi ale widzialem ze jada troche po heniu ale jak jeden z niewielu tutaj gimbaz nie gada od rzeczy :D Ps. jechac z tymi cymbalami z kambodzy :D a klapka to sam chetnie zlisciuje jak tania qwe bo to melepeta do potegi :D
  • Odpowiedz