Wpis z mikrobloga

@sirgorn: @mateusz-bogacki: to jakiś znak typu że parking na motocykle, pewnie jakiś wewnętrzny znak zgodny z regulaminem parkingu, więc policja to tu nie zadziała jakby ktoś się zdecydował zawołać, a jak nie ma dozorcy co kontroluje przestrzeganie regulaminu parkingu to gościowi nic nie grozi ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@JACCU tak uważam. Sklep sobie wymyślił miejsca dla skuterów a wykopki się rzucają że ktoś sobie stanął na takich miejscach xd Typowe myślenie że "jak ja mam źle to ktoś inny też ma mieć, trzeba dojechać go bo ma lepszy samochód", chociaż postępuje zgodnie z przepisami. Leczcie się
  • Odpowiedz
pierwsza sprawa - nie ma czegos takiego w prawie jak miejsca dla motocykli, po drugie w takich temperaturach to jezdza co najwyzej ci z glovo i ubera, a oni sie w---------a i tak pod same drzwi restauracji albo galerii (sam zreszta tak robie jak jestem na moto xD), wiec nikomu nie dzieje sie krzywda a miejsce jest spozytkowane xD
  • Odpowiedz
@JACCU tez staje na miejscach dla rodziny bo nie bede z---------l z ciezkimi zakupami na koniec parkingu bo komus sie zachcialo dupe wypiąć xd samochód mam za 15k
  • Odpowiedz
czyli uważasz że w tym przypadku problemu nie ma?

@JACCU: tak, jest zima żaden motocykl tam nie przyjedzie
nie zesrajta się
To jest tak zwane parkowanie taktyczne, człowiek dba bardziej niż o żonę, przyjdzie wsiok z passata B5 i mu obije, też bym tak zrobił
  • Odpowiedz
@Multipurpose_Labels: to, że coś można, bo nie jest zabronione czy karane mandatem, nie oznacza, że wypada. Można np. przy kasie w supermarkecie głośno zanieczyscić powietrze. Ale nie zdziw się, jak wszyscy w kolejce będą oburzeni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz