Aktywne Wpisy

prof-tomasz-trapez +402
Jeden plusik i kupuję rtx 5090, bo mi brakuje klatek do 4K ultra 144 fps w piekłonurkach. Jak będzie 390 plusików to robię #rozdajo mojej rtx 3090, ale musicie ogarnąć pudełko do transportu. Rozdajo spośród pulsujących i komentujących.
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
źródło: 083F68EA-9A3C-469B-BA7F-9A1CF3D07B75
Pobierz
Gmeras +1331
Byłem, zobaczyłem, powspominałem wiele. Przyniosłem jej stare okulary z domu (bo nowe zgubili w pierwszym szpitalu) i założyłem na twarz, zawsze chodziła w okularach. Wymalowana jak nigdy, makijaż dodał jej co najmniej dziesięć lat. Złapałem ją za złożone dłonie – nie były już ciepłe jak zawsze, tylko lodowate z wiadomych względów. Ale na twarzy miała w końcu spokój. To było nasze ostatnie fizyczne spotkanie. Jutro pożegnanie ostateczne – bez kontaktu wzrokowego ani
źródło: temp_file7961992155892953260
Pobierz

Navia - nudna postać, nudny gameplay i żywioł. I nie wiem, może robię coś źle, ale nie czuję żeby kręciła jakiś super dmg. Jedyny plus to, że dobrze sobie radzi w geo-contencie. Do tego chce wiele postaci, które chcą też inne teamy np. Bennet/XL.
Alhaitham - niewygodne rotacje, niewiele wnosi do teamów, wolałbym pullować po konstelacje Nahidy i ewentualnie z powrotem po niego za dwa lata jakby pojawił się ktoś ciekawy do niego do pary. Myślałem, że może Furina mi go uatrakcyjni, ale natrafiłem na grafikę (której teraz nie potrafię znaleźć) zachwalającą Furinę ponad Xingqiu w Hyperbloomie. Tyle, że z numerków z tej samej grafiki wynikało, że Furina to DPS loss :D
#genshinimpact
a tak to gram wszystkimi swoimi jednostkami,
Alhaitham akurat lubię, ale mam Nahidę C2 i jest dosyć mocny, jego rotacja jest prosta: Nahida EQ, Xingqiu
@jombsik: bluźnisz.
ja bym oddał Ganyu, totalnie jej gameplay mi nie leży, zmarnowane primo :<
albedo to zawsze był husbando pick więc wiedziałem że nie będę używał, baizhu nigdy w domenie nie był, klee wziąłem w ostatni dzień banneru w 1.0 i był to najgorszy błąd mojego życia bo to nadal jest mój char, miko wziąłem do ewentualnego taser teamu ale też nigdy jej nie użyłem
źródło: image
Pobierzźródło: eula
PobierzEula,
ganyu.
Nie leży mi granie nimi. O Ile Eula w momencie wydania była przyjemna o tyle zgadzam się z przedmówcą, physical obecnie to żart.