Wpis z mikrobloga

Jakbyście mogli zwrócić postać i odzyskać primo to kto by to był?
Navia - nudna postać, nudny gameplay i żywioł. I nie wiem, może robię coś źle, ale nie czuję żeby kręciła jakiś super dmg. Jedyny plus to, że dobrze sobie radzi w geo-contencie. Do tego chce wiele postaci, które chcą też inne teamy np. Bennet/XL.
Alhaitham - niewygodne rotacje, niewiele wnosi do teamów, wolałbym pullować po konstelacje Nahidy i ewentualnie z powrotem po niego za dwa lata jakby pojawił się ktoś ciekawy do niego do pary. Myślałem, że może Furina mi go uatrakcyjni, ale natrafiłem na grafikę (której teraz nie potrafię znaleźć) zachwalającą Furinę ponad Xingqiu w Hyperbloomie. Tyle, że z numerków z tej samej grafiki wynikało, że Furina to DPS loss :D
#genshinimpact
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jombsik: ja tylko Albedo, bo teraz jest bardzo słaby, a jak mam Xilonen to juz całkiem bezużyteczny, zawiszowałem po niego w 2.3 jako część duble geo teamu dla Hu Tao, ale potem nigdy mi nie pasował rerun Zhongliego i nie mam go do dzisiaj :),
a tak to gram wszystkimi swoimi jednostkami,
Alhaitham akurat lubię, ale mam Nahidę C2 i jest dosyć mocny, jego rotacja jest prosta: Nahida EQ, Xingqiu
  • Odpowiedz
  • 1
@Idaho59: ta rotacja Alhaithama to jest właśnie ta którą robię. Ale to nie jest tak, że jest trudna do wykonania tylko Alh jest przylepiony do fielda na 20 sekund i jak pierwsza fala przeciników padnie po powiedzmy 10 to chcesz kontynuować nim ataki ale również chcesz zmienić na Nahidę dla dendro shreda. Nie wiem, wcześniej mi to aż tak nie przeszkadzało ale odkąd mam Nilou to taki brak dowoloności to
  • Odpowiedz
@jombsik: nikt :D Udało mi się zebrać wszystkie postacie i można powiedzieć że jeden z celów osiągnłem :) Poza tym jednym gram a inne traktuje jakos postacie kolekcjionerskie :)
  • Odpowiedz
Navia - nudna postać, nudny gameplay i żywioł

@jombsik: bluźnisz.

ja bym oddał Ganyu, totalnie jej gameplay mi nie leży, zmarnowane primo :<
  • Odpowiedz
@jombsik:
albedo to zawsze był husbando pick więc wiedziałem że nie będę używał, baizhu nigdy w domenie nie był, klee wziąłem w ostatni dzień banneru w 1.0 i był to najgorszy błąd mojego życia bo to nadal jest mój char, miko wziąłem do ewentualnego taser teamu ale też nigdy jej nie użyłem
Elec - @jombsik:
albedo to zawsze był husbando pick więc wiedziałem że nie będę używa...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@jombsik: Eula bo physical to żart. Ale ja i tak pullowałem głównie dlatego że jej kostium dupsko opina ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem czy do Alhaithama prędko się coś pojawi bo ma już dużo opcji w drużynach. Kuki + Nahida do tego dowolne hydro (np. Xq/Yelan/Furina) i nie ma przeciwników ale Nahida jest uciążliwa jak jest dużo fal i trzeba co chwilę odnawiać skilla. Można
internet_user7 - @jombsik: Eula bo physical to żart. Ale ja i tak pullowałem głównie ...

źródło: eula

Pobierz
  • Odpowiedz
@jombsik: Xiao,
Eula,
ganyu.
Nie leży mi granie nimi. O Ile Eula w momencie wydania była przyjemna o tyle zgadzam się z przedmówcą, physical obecnie to żart.
  • Odpowiedz