@timek1119: Ja bym się cieszył, że te przewody zapłonowe jeszcze jako tako działały w takim stanie, przecież to próchno to musiał być śmietnik już dwa lata temu.
@smk666: A co niby było z nimi nie tak? Były wymienianie 2 lata temu. A skoro na dwóch przewodach dałem radę przejechać 5 km, (dojechałem do wioski obok i zawróciłem bo zapaliła się kontrolka), to chyba jednak nie było najgorzej z nimi.
@timek1119: Przecież one są tak skruszałe, że aż się połamały. Widać też na tej dalszej świecy, że jest załamany z uszkodzoną izolacją a miejsce załamania jest brudne, wiec nie stało się to wczoraj. Ciekawe jak ten silnik chodził prze zostanie miesiące w deszczu. ( ͡º͜ʖ͡º)
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
#zalesie #samochody
źródło: 1730799407850
PobierzJa bym się cieszył, że te przewody zapłonowe jeszcze jako tako działały w takim stanie, przecież to próchno to musiał być śmietnik już dwa lata temu.
@timek1119:
Przecież one są tak skruszałe, że aż się połamały. Widać też na tej dalszej świecy, że jest załamany z uszkodzoną izolacją a miejsce załamania jest brudne, wiec nie stało się to wczoraj. Ciekawe jak ten silnik chodził prze zostanie miesiące w deszczu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ok, zwracam honor. Na swoją obronę przypomnę, że nie mam szklanej kuli a z jednej fotki ciężko ocenić.