Aktywne Wpisy

chaddeveloper +160
Rekruterów totalnie p----------o, nawet się z tym nie kryją.
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
źródło: image
Pobierz

@inrain88: Społeczeństwa które od dawna nie ma ciągot do produkowania dzieci? Przez cały PRL poza latami 80 dzietność spadała. Tylko czasy powojenne dały wielki boom. W innych rozwiniętych krajach podobnie.
@inrain88: No grubo ponad 2x mniej niż w boomie powojennym. Tam się rodziło 760 tys a teraz (2023) 272 tys i stale maleje. I to nie wina internetów, tinterów jak to wykopki gadają bo problem istnieje od dawna.
@inrain88: Skoro taka jest tendencja światowa (poza dzikimi i
@inrain88: A wykładniczy wzrost populacji i niekontrolowane zużywanie zasobów i trwałe niszczenie środowiska obniżające na wiele lat zdolność planety do utrzymania przy życiu konkretnej ilości biomasy (w uproszczeniu zdolności planety do wyżywienia ludzkości) nie są zagrożeniami i zjawiskami negatywnymi? Zadałeś sobie kiedyś pytanie jaka populacja i na jakim poziomie życia jest możliwa do długotrwałego, kilkusetletniego egzystowania? Spadek populacji to problem głównie
To stara rzymska tradycja, już wtedy lewackie korporacje ryły mózgi twitterowym Julkom
źródło: Hercules_and_Omphale,_central_panel_of_the_Mosaic_with_the_Labors_of_Hercules,_3rd_century_AD,_found_in_Llíria_(Valencia),_National_Archaeological_Museum_of_Spain,_Madrid_(15457429395)
PobierzLauren (((SANDLER)))
Pobierz(znalazłem 1 białego)
Pobierz@P35YM1574: Tak, bo to nie jest zjawisko pozytywne, tylko neutralne- kogoś wybór, a nie sposób na zbawienie świata.
źródło: 672912-352x500
Pobierz@inrain88: Konsultoweałeś to z psychiatrą?