Wpis z mikrobloga

@CJzSanAndreas

spermiaż wymyślał napis

A może ktoś kto lubił s--s i panią Emilkę ;)
Dopóki nie poznałem wykopków myślałem że ruchanie jest czymś fajnym a widze, że tutaj każdy kto rucha to spermiarz, kukold i bialorycerz XD
  • Odpowiedz
@siepan @DzikuDziczyzna tiaaa. A potem czytam w gorących albo na głównej, że edukacja seksualna jest niepotrzebna bo pedauy XD
Weźcie się douczcie! Poczytajcie trochę czy coś… przecież mieliście historię w szkole co nie? Nie było tam nic o orgiach w starożytnym Rzymie? Przecież to że to był XIX wiek o niczym nie świadczy
  • Odpowiedz
mieliście historię w szkole co nie? Nie było tam nic o orgiach w starożytnym Rzymie

@Notes: XD
Jaki ty jesteś odklejony od rzeczywistości i to na wielu płaszczyznach :D
Przecież to kwintesencja chłopskiego rozumu. Co ma edukacja seksualna do orgii starożytnego Rzymu, a do tego że o tym było na lekcjach
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac to że nie panowało rozpasanie seksualne nie znaczy, że nie było ludzi którzy lubili się dobrze zabawić.
Widzisz? Sam sobie zaprzeczasz a to mi zarzucasz odklejenie ;) starożytny Rzym to był tylko przykład :) wiesz kiedy powstała Kamasutra i gdzie?
Mój przekaz jest taki, że nie masz kompletnie racji z tym, że swobody seksualne nastąpiły dopiero podczas rewolucji seksualnej. To bzdura i świadczy o twojej niewiedzy.
Tia… tysiące lat ludzkości
  • Odpowiedz
tysiące lat ludzkości i ludzie nagle wymyślili anal i oral w latach 60 XX wieku

@Notes: albo udajesz że nie wiesz o co chodzi albo jesteś wybitnie nierozgarnięty... Co ma starożytność do XIX wieku? Czy to, że w starożytnej Grecji panowało luźne podejście do seksualności znaczy że podobnie albo bardziej było w 1870 r?

W XIX w "Polsce" nie było rozpasania seksualnego i tak jak inni piszą - to co
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac ktoś mógłby rzec, że w katolibanie również nie ma rozpasania a jak sam pewnie wiesz jednak jest ;)
Polecam poczytac trochę więcej - serio
Polecam też poszukać innych źródeł żebyś mógł zweryfikować to że nie masz racji ;)
Tu masz całość https://nauka.tvp.pl/70367257/uswiadamianie-krotka-historia-edukacji-seksualnej-w-xix-wieku

Popularny stereotyp na temat obyczajowości dziewiętnastowiecznej mówi, że była to epoka bezwzględnej pruderii, zakazu mówienia o seksualności i bardzo ścisłych zasad moralnych. Choć oczywiście wzorce kulturowe i standardy
  • Odpowiedz
Caryca katarzyna miała oficjalnego "dyrygenta" podczas organizowanych orgii na kilkadziesiąt osób a wy się zastanawiacie czy one nogi goliły...
  • Odpowiedz