Aktywne Wpisy
turism0 +160
Dla tych co głosują na Nawrota tylko dlatego żeby się „układ PO” nie domknął: przecież kadencja przyszłego prezydenta w większości będzie pokryta nie przez obecny (2023-2027) a przyszły rząd (2027-2031)… więc głosując na Nawrockiego nie dość że blokujecie ten kraj na 2 lata, to jeszcze dajecie pisowi prezydenta na odzyskanie władzy w 2027…
#debata
#debata

Mega_Smieszek +48
Ile plusów dostanie taka kromka ze smalcem i pomidorem?
źródło: temp_file4693670688268944319
Pobierz

![Nieistniejące "masowe groby" w Kanadzie [fragment podcastu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b3e9c9a59dcfe98620d09f1ff3af46f41f3214293e5ad1cfb44dd94b2cc371d6,q80.png)
źródło: temp_file2629270414288475788
PobierzW tamtych czasach wystarczyło nie zgasić lampy naftowej.
A może ktoś kto lubił s--s i panią Emilkę ;)
Dopóki nie poznałem wykopków myślałem że ruchanie jest czymś fajnym a widze, że tutaj każdy kto rucha to spermiarz, kukold i bialorycerz XD
@Pepe_Roni: @wiesniakzdziuryzabitejdeskami @CJzSanAndreas: na tamte czasy to pewnie po prostu lodzika albo anal i wystarczyło.
Weźcie się douczcie! Poczytajcie trochę czy coś… przecież mieliście historię w szkole co nie? Nie było tam nic o orgiach w starożytnym Rzymie? Przecież to że to był XIX wiek o niczym nie świadczy
@Notes: XD
Jaki ty jesteś odklejony od rzeczywistości i to na wielu płaszczyznach :D
Przecież to kwintesencja chłopskiego rozumu. Co ma edukacja seksualna do orgii starożytnego Rzymu, a do tego że o tym było na lekcjach
Widzisz? Sam sobie zaprzeczasz a to mi zarzucasz odklejenie ;) starożytny Rzym to był tylko przykład :) wiesz kiedy powstała Kamasutra i gdzie?
Mój przekaz jest taki, że nie masz kompletnie racji z tym, że swobody seksualne nastąpiły dopiero podczas rewolucji seksualnej. To bzdura i świadczy o twojej niewiedzy.
Tia… tysiące lat ludzkości
@Notes: albo udajesz że nie wiesz o co chodzi albo jesteś wybitnie nierozgarnięty... Co ma starożytność do XIX wieku? Czy to, że w starożytnej Grecji panowało luźne podejście do seksualności znaczy że podobnie albo bardziej było w 1870 r?
W XIX w "Polsce" nie było rozpasania seksualnego i tak jak inni piszą - to co
Polecam poczytac trochę więcej - serio
Polecam też poszukać innych źródeł żebyś mógł zweryfikować to że nie masz racji ;)
Tu masz całość https://nauka.tvp.pl/70367257/uswiadamianie-krotka-historia-edukacji-seksualnej-w-xix-wieku