Wpis z mikrobloga

• 263
@Cogito-sum waszego? Serio masz jakąś bardzo ograniczona świadomość oblężonej twierdzy, są tylko nasi i ci drudzy xD tak jakby istniały tylko dwa kolory a nie paleta tysięcy barw, współczuję, ale może za kilkanascie lat rozwiniesz się na tyle by tu zrozumiec
  • Odpowiedz
@Dejvidek25: Pisałem to Kempesa, ale jeżeli ty z tej samej bandy to chyba musiałeś czcić KOD i pana Mateusza? Oczywiście do momentu aż padł, bo później przerzuciliście się na obywateli RP. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 27
@Cogito-sum: Ale weź już swoje #urojeniaprawakoidale pozostaw dla swojej rodziny. Ja nawet wykopywałem znaleziska o oskarżeniu i poszukiwaniu Kijowskiego. Ja mam nadzieję, że on zostanie sprawiedliwie osądzony, i być może się wybroni, przed NIEZAWISŁYM sądem, o czym można było tylko pomarzyć za rządów PiS. Teraz handluj z tym XD

Co takiego zrobił poza tym że jest pajacem?

Trzymanie tylko pajaca w partii tylko świadczy o tym, kto tą
  • Odpowiedz
@ugabugav2:

są tylko nasi i ci drudzy

Bo tak jest. Istnieje tylko korwin a reszta to lewactwo. Co ciekawe do lewactwa zalicza się też konfederacja bo krul jest zdecydowanym przeciwnikiem socjalu jak trzynastki i 500+ w przeciwieństwie to większości "wolnościowców" w konfie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kempes: teraz przebiera się za narodowca przez cały rok podoba mi się to że pokazuje w prosty sposób czym tak na serio jest Konfa np. kiedy Bosaczek używa pseudointeligenckiego słownictwa i wyuczonych formułek ten bez ogródek pisze wprost o co kaman xD
W końcu najlepiej wyłożył w praktyce bon zdrowotny i stosunek narodowców do Tuska, liberalizmu i republikanizmu
  • Odpowiedz
To on jeszcze funkcjonuje politycznie?

@DoktorWojna: A jaką funkcje mógłby pełnić skazany prawomocnie? Chyba mógłby być radnym, nikim więcej, ale kto będzie głosował na radnego który nie zapłacił 200+ tys alimentów? Kariera finito. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
jaką funkcje mógłby pełnić skazany prawomocnie? Chyba mógłby być radnym, nikim więcej, ale kto będzie głosował na radnego który nie zapłacił 200+ tys alimentów? Kariera finito. ¯\(ツ)/¯

@Cogito-sum: Tym bardziej wspominanie go jako "idola" kogoś nie ma sensu
  • Odpowiedz