Wpis z mikrobloga

podczas swojego drugie pobytu w Madrycie

@Masterfcb: przecież to była sraka, tego nie dało się oglądać, to czym tu się zachwycać? XD Nawet jak wygrali ligę to tylko żelazną defensywą + dzięki wybitnie słabej Barcy. Kogo on tam miał z przodu poza Benzemą? Viniciusa nie potrafiącego trafić w prostokąt, wiecznie połamanego Hazarda, nieciągnącego wózka Asensio (który też na rok wypadł przez zerwane więzadła) czy Luke Jowisza za 60mln? XDDD Przypomnę,
  • Odpowiedz
  • 0
@ObslugaRadomskiegoLotniska to nie zachwyt tylko byłem w szoku, że punktacja xaviego wcale nie była aż tak tragiczna jak myślałem

Bo obstawiałem, że będzie koło 1,8, a faktycznie u zidane przez pryzmat pierwszego pobytu wydawało mi się, że będzie dużo więcej bo za pierwszym razem wynik był dużo lepszy

Nic ofensywnego w tym poście miało nie być tylko się zaskoczyłem i dlatego ten post
  • Odpowiedz
@Masterfcb: Xavi nie miał takich złych wyników jak niektórzy myślą (oczywiście mam na myśli rozgrywki krajowe, w LM to była kompromitacja). Wygrał ligę 22/23 tym swoim uno-zerismo, ale nawet w ostatnim sezonie ciułali te punkty i gdyby wygrali kwietniowy Klasyk, to pewnie walka o mistrza byłaby do ostatniej kolejki. A co do drugiego etapu Zizou, to i tak wydaje mi się że zrobić półfinał LM, wygrać ligę i kolejną przegrać
  • Odpowiedz