Aktywne Wpisy

Notakaprawda +195
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +563
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

Musisz chyba sobie uświadomić, że część ludzi przechodzi w dorosłość i ma inne priorytety i problemy na głowie. A po za tym, masz cały świat na poznanie spontanicznych ludzi. (Inb4, dobry bait)
Jestem od ciebie rok starszy, moja sytuacje jest odwrotna - nie mam pieniędzy, roboty, praktycznie urodziłem się stary i zmęczony (ten
Dojechała Ciebie dorosłość i widzisz jak zjada znajomych i jak mieli życiorysy, masz jednocześnie chyba spory komfort i nie musisz się szarpać każdego dnia, a bardziej możesz stanąć z boku i popatrzeć na to z dystansu. Efekt jest taki, że jest Ci zwyczajnie smutno, że pewne czasy już nie wrócą.
Trochę boli zrozumienie
Twoje preferencje nie są żadnym wyznacznikiem dla innych ludzi, równie dobrze można powiedzieć że to ty jesteś niedojrzałym gówniarzem który nie przepracował traum i romantyzuje życie licealisty, któremu rodzice do kubeczka dorzucają i YOLO.