Wpis z mikrobloga

#hotelparadise czytam niżej, że Wojtek ma brata w top model i dlatego ma fory 🤣 lubię te wasze teorie spiskowe. Prędzej Maja ma fory, bo jedno rajskie było pod nią, bo by odpadła. Były różne konkurencje i Wojtek sobie nieźle radził. A że ktoś ma brata w jakimś programie....z top model był Mateusz z 4 edycji i jeszcze kilku by się znalazło . Do połowy uczestników produkcja sama dzwoni i zaorasza na casting. Przecież oni muszą jakoś się prezentować.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aga-rybka: jeszcze jedna kwestia, żeby wygrać to też trzeba mieć ludzi za sobą, dzisiejsza wypowiedź Karola pokazuje, że mają go za gracza i mogą nie stanąć za jego parą podczas finału (na to rodzina i produkcja nie ma już wpływu). Jeżeli będzie głosowanie Majka&Wojtek vs Karol&Karolina, to większość jednak wg mnie stanie za Karolem, chociaż bardzo lubią Maję to jednak wiedzą, że Wojtek jest jaki jest
  • Odpowiedz
@aga-rybka bardzo to uprościłaś. Nie chodziło o to, że ma fory bo ma brata w top model, tylko o to, że cała rodzina jest mocno osadzona w TVN, dlatego brat był ciągnięty w top model i doszedł daleko, a Wojciecha ciągną w hotelu.
Teorie spiskowe teoriami, ale są na forum ludzie, którzy funkcjonują w tym środowisku i mają realną wiedzę na pewne tematy.
Tak samo jak teoria spiskowa, że Sroch ma
  • Odpowiedz
@juskus: w dodatku jak masz zapewnić darmowe wakacje i parę groszy jakiemuś randomowi,a komuś z powiazaniami,to kogo wybierzesz?...A nóż jeszcze wygra?...Na tej zasadzie Sroch tam trafił.
  • Odpowiedz
@bubba222: myślę że przez wszystkie edycje znalazloby sie wiecej osob z podobnymi powiązaniami. Może niekoniecznie tak oczywistymi jak Sroch, ale kiedyś kipman (świeć panie nad jego nikiem) coś na temat wspominał.
  • Odpowiedz
@aga-rybka @amanda12 o to trzeba pytać autora tamtego wpisu, ktoś dziś rano pisał, ale wpis już oczywiście w tajny sposob zaginął, 🤔 ciekawe dlaczego. Jeszcze przeklikam poprzednie strony ale teraz szukając na szybko nie znalazlam. Chyba muszę zacząć screeny robić albo przestać się tak wkręcać w to forum, bo zaraz mnie zbanują albo dostanę od ostrzezenie od produkcji 😆
  • Odpowiedz
@aga-rybka: jest duża różnica - Hubert był w TM 5-6 lat temu, a wtedy produkcja naprawdę przyjaźniła się z uczestnikami i ich bliskimi, a gdy wyszło HP to logiczne że te przyjaźnie nie były już tak trwałe bo program polega na pokazywaniu słabości ludzkich oraz podkręcaniu do granic możliwości błahych sytuacji. Plecy Wojciula w HP są niezwykle mocne i tak jak pisałam dawno temu - on zapewne wygra ten program,
  • Odpowiedz
@sraka-na-parapecie: cyrk i tak jest z tego co piszą a Karoliny jakoś nie lubię, więc jakaś mini satysfakcja by była dla mnie, też byłam pewna że Mateusz zostanie, póki co tylko spojlery bo obejrze o 20, tez mi popsuli happy end, no ale wsumie jak piszą, kasę się zarobi i jak mają razem być to będą
  • Odpowiedz