Aktywne Wpisy

kobiaszu +218
Też tak macie, że na pierwszy rzut oka widzicie, że gra jest klepana na UE5/4? Jestem autentycznie przejedzony ciągle tymi samymi klonami i błyszczącymi teksturami. Nawet Stalker 2 wyglada zbyt cukierkowo.
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
źródło: 1000015744
Pobierz
podrywacz1 +30

"Proszę państwa, dzisiaj musimy poruszyć sprawę Jakuba Modera. Zawodnika, który na papierze ma wszystkie atuty, by być prawdziwym liderem naszej reprezentacji, a na boisku? No cóż, niestety, to zupełnie inna historia.
Jakub, w ostatnich meczach, jakby zgubił swoją piłkarską tożsamość. Biega po murawie, ale często jakby w transie, a my, jako kibice, z każdą chwilą czujemy rosnący niepokój. Gdzie ta determinacja, ta chęć walki? A jednak, spójrzmy prawdzie w oczy – to nadal nasz piłkarz, który w przeszłości pokazał, że potrafi grać na najwyższym poziomie.
Z jednej strony trzeba jasno powiedzieć, że jego występy budzą wątpliwości. Ale z drugiej, nie możemy go skreślać! Każdy z nas zasługuje na drugą szansę, prawda? Może potrzebuje tylko odrobiny wsparcia, zaufania ze strony trenera i kibiców.
Wielu piłkarzy przechodzi przez takie chwile kryzysowe – wystarczy spojrzeć na inne przykłady w historii futbolu. Może to czas, by go nie tylko skrytykować, ale także pomóc mu odbudować pewność siebie. Ostatecznie, w drużynie potrzebujemy każdego, kto ma potencjał, a Kuba z pewnością go ma.
Może zatem dajmy mu jeszcze jedną szansę. Może właśnie teraz, w tych trudnych momentach, zdoła się odnaleźć. Tak, ja wiem, że łatwo jest mówić o tym, co powinien zrobić, ale musimy pamiętać, że piłka nożna to nie tylko technika, ale również psychika. I może, po prostu może, wkrótce znowu zobaczymy w nim tego Modera, którego wszyscy znają i za którym tęsknimy.
Idźmy dalej, Karol Linetty – szczerze mówiąc, pomimo jego regularnych występów w Torino, strzelanych goli i roli kapitana, nie widzę dla niego miejsca w reprezentacji. Wiele razy miał swoje szanse, a efekty były dalekie od oczekiwań. Może czas poszukać świeżej krwi, bo w tej drużynie potrzebujemy zawodników, którzy mogą dać jak to mowi Zibi cos EKSTRA ! hehe he, a nie tylko wypełniać luki. Takie jest moje zdanie w tej sprawie"
#kanalsportowy #reprezentacja #meczyki #mecz #pilkanozna
Krótko mówiąc jesteście na zasrańca Dawidowicza skazani do końca.