Aktywne Wpisy
bibi__ +331
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +778
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Który język polecacie do nauki (raczej apki webowe niż natywne) ? Jak zacząć (ksiązka?jaka?) ? Słabnący PHP? Ruby? Javascript?
#programowanie #kiciochpyta #technologie #webdev
1/2 przychodu za pierwsze zlecienie / wypłate dla Mirasa, który najbardziej pomoże :D
@maci3nty: Jeśli studia przeszkaqdzają Ci się uczyć jakiegokolwiek języka programowania to z tej mąki chleba chyba nie będzie.....
Ciężko będzie wyciągnąć 10k jak wykopowi programiści, ale wszystko jest do zrobienia :D
złej osobie odpowiedziałem :(
Moja rada? Przestań się nad sobą użalać, skońćz studia i w międzyczasie spóbuj pythona, javy czy c# albo c. Z każdym z tych języków mozna się zapoznać w parę tygodni. Każdy ma swoje wady i zalety, każdy ma trochę inny kawałek rynku i z każdego da się w tej chwili utrzymać rodzinę. Choć
@SaperR: Twoja sugestia że jestem złą osobą jest obrzydliwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze by łyknąć trochę JavaScripta, ale nie takiego poprostu JSa - bierz na szybko przeczytaj i przecwicz książkę o JSie (mogę później podrzucić na PW kilka tytułów), jak już poznasz skłądnię (nie chodzi o skłądnie typu "napisałem 2 linijkowy skrypt
http://www.wykop.pl/dla-programistow/dokumentacja/
Polskich pracodawcow i
@feuerfest: pisujesz jeszcze na forum myapple smieszku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)