Aktywne Wpisy

thewatchmaker +13
Co wam daje radość z życia? Nie mam rodziny, mam nieprzerobione traumy, masę problemów i jakoś taki nieszczęśliwy ogólnie jestem.
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie

MLeko29 +72
Matko jedyna. Mirki co się porobiło. Wstałem, patrzę w lustro i jestem bordowy. I jak teraz mam się w pracy pokazać? Co ja rodzinie znowu powiem? Jechać na SOR? Pomóżcie!!
źródło: 1000063243
Pobierz

- podatek od pustostanów, regulacja zawodu pośredników, uregulowanie najmu krótkoterminowego.
-zakaz hodowli ras niebezpiecznych na obszarach miejskich i koniecznosc rejestracji wszystkich psów w centralnym systemie oraz płacenie podatku od posiadania KAŻDEGO psa,
-spójny plan inwestycji infrastrukturalnych na następne dwie dekady (czyli zbierający w całości drogi, kolej, lotnictwo)
-wieloletni plan migracji (kierunki, systemy asymilacji i aktywizacji spolecznej)
-społeczny program mieszkaniowy
-reforma ochrony zdrowia (likwidacja naczelnej rady lekarskiej, zniesienie limitów na uczelniach lekarskich, likwidacja nierentownych oddziałów i ustalenie limitów ze np. Porodowka musi być w zasięgu 50km od każdego mieszkańca, likwidacja możliwości pracy na kilku etatach przez lekarzy bo to fikcja)
Jeszcze jakieś pomysły?
To będzie lepsze niż kolejne dodatki ktore tylko pompuja inflacje
#polska #polityka #sci-fi
źródło: 16353714136471
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@SoSweetAcme: Hodowla i posiadanie psów rasy agresywnej nie powinno być w żaden sposób uregulowane, bo zabijają mniej ludzi, niż ginie w wypadkach komunikacyjnych. Super argument.
( ͡° ͜ʖ ͡°) podsumowujac: Spierd*aj