Wpis z mikrobloga

Pierdziele to zamykam sie w piwnicy bede trenował siłowo i grał w gothica. Byle jaka kobieta wstawi zdjecie na faceboka i ma tysiąc lików spermiarze zniszczyły rynek matrymonialny na zawsze its over
#przegryw #blackpill #tinder
Henson_ - Pierdziele to  zamykam sie w piwnicy bede trenował siłowo i grał w gothica....

źródło: IMG_8504

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_:
Tylko post, który wstawiłeś ma w pierwszej kolejności żal wobec kobiety, głównie za to, że istnieje.
Dopiero gdzieś tam w tle są ci 'spermiarze'.
Ja bym powiedział, że jednak nienawidzisz kobiet.
  • Odpowiedz
@Henson_: No wiadomo że chłop by miał mniej ale tak jest zawsze więc nie wiem co cię dziwi. Nie bierzesz też chyba w ogóle pod uwagę że ta dziewczyna może imponować czymś więcej niż tylko wyglądem i byciem chudym bo ma całkiem dobrą formę i postuje na grupie biegowej
  • Odpowiedz
  • 2
@onepnch: przeciez 5:40 to nie jest jakas super forma xD przecietny wynik biegaczy ktorzy biegają regularnie jak by miala 3 minuty na km to by mozna bylo nazwac super forma
  • Odpowiedz
@Henson_ ja p------e, dziewczyna wrzucila fotke chwalac sie dobrym czasem na grupke temu poswiecona, dostala za to troche likow bo czym jest 1k w publicznym poscie? xD a toksyczny przegryw wykopek wrzuca jej zdjecia na gownoportal i boldupi bo dziewczyna jest ladna i go za to nie przeprosila xD jak ona smie dostawac lajki w ogole. Bezczelna zdzira xD
  • Odpowiedz