Wpis z mikrobloga

I jak oceniacie zmiany w rivals? Te 15 wygranych meczy to rzeczywiście na spokojnie się wbija jak niektórzy próbowali mnie tutaj przekonać przed premierą ( ͡º ͜ʖ͡º) #fut
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tratak spokojnie się wbija, przynajmniej u mnie, gorzej z wejściem lige wyżej bo zmniejszyli ilość flag w poszczególnych ligach, a od 2 w górę usunęli w ogóle. Ale samo wbijanie raczej idzie szybko.
  • Odpowiedz
@Tratak, @6aesthetic9 @Bielawski to ma być dobra zmiana? jak dobrą zmianą może być wymuszanie więcej grania? Dojdziecie do lig na swoim poziomie to już nie będzie tak kolorowo bo wygranie 15 meczy w lidze od 3 w górę to nie jest taka prosta sprawa, większość meczy będzie wyrównana więc z automatu wchodzi więcej porażek i remisów, na prawdę nie wiem gdzie widzicie sens w tej zmianie
  • Odpowiedz
@StnK: dokładnie tak, kiedyś normalnie można było sobie ponabijać pkt w SB, DR i w weekend zagrać ligę, teraz powodzenia, no chyba że ktoś spędza 6h dziennie przy Fifie, ja widzę że mój peak to 4 liga bo mam dużo meczów 50/50 i te 15 zwycięstw to może być droga przez mękę, a spaść się nie da ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@StnK @pitkupitku ja w tym roku wstrzymałem się z kupnem, pograłem 10h w ea play i to mi wystarczy. Jestem ciekaw opini graczy na temat tej zmiany.

Imo jest to zmiana na minus dla niedzielnych graczy ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@StnK @pitkupitku no o to chodzi w grach, nagradzać najlepszych i tych którzy najwięcej grindują. Jak nie masz czasu/umiejętności to odbierasz gorsze nagrody, te za 15 pkt. W końcu w tej edycji zaczęli sprawiedliwie nagradzać graczy.

Ja gram 2 tydzień w 2 lidze i nie mam problemu z wbiciem winow. A nie gram bardzo dużo. Jak widzę, że za duża różnica skilla to wychodzę z meczu i szukam next.

Wam
  • Odpowiedz
@Bielawski: tak jest to gra piłkarska, w której np nie da się normalnie podawać, podstawowy element gry, spróbuj cofnąć od napastnika do pomocnika, no ciężko bo poda Ci w 80% do obrońcy, ewentualnie w innym kierunku niż masz wybrane xD najpierw niech połatają błędy a potem narzucają wymóg większej ilości gier, no ale to co mówisz w pewnym stopniu też ma sens, DR nie było zbyt popularne
  • Odpowiedz
@pitkupitku no ja już totalnie odbiegam od tego jak ta gra wygląda bo wszyscy zgodzimy się że źle, ale no w tamtym roku było narzekanie że od poniedziałku już nie ma co w tej grze robić. Zwiększyli poziom w DR przez co można rozłożyć sobie ten tryb na parę dni i co za tym idzie codziennie jest mecz do pogrania o coś- to też źle bo za dużo.

Przypomina to sytuacje
  • Odpowiedz
@Bielawski: spoko każdy ma swoje zdanie, ja ze swojego doświadczenia wiem że 15 meczy do wygrania w wyższych ligach nie będzie łatwe, a regularnie grałem w ligach 1-3 w poprzednich edycjach i wygranie nawet 7 meczy to była męczarnia 10x gorsza niż fut champions więc wiem jak to wygląda, w moim przypadku kiedy cały weekend nie mam czasu na granie to wygranie 15 meczów od poniedziałku do środy wieczór jest
  • Odpowiedz