Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +131
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +33
Wiem, że suplementy na stawy to rzecz mocno kontrowersyjna, ale czy jesteście w stanie polecić coś, co ma sens chociaż próbować?
Pytam w kontekście osoby, która ma olbrzymie problemy ze stawami, jest w trakcie leczenia, czeka na jedną operacje, ale w trakcie czekania rodzą się problemy z innymi stawami. Szukamy więc czegoś do zlagodzenia problemów w trakcie leczenia.
Osoba młoda, bez nadwagi.
@sasik520: są różne problemy ze stawami
Cynamon
Omega 3 że śledzia/makreli
Olej z czarnuszki
Witamina co z białkiem
@klefonafide:pewnie. Jednak jak w jednej osobie w krótkim czasie nazbiera się kilka, np. 4, to trudno uwierzyć, że to koincydencja.