Aktywne Wpisy
robercik123007 +331
uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
paweucio +91
czemu kiedys to bylo? pilismy gowniane browary w plenerze, w dupsko mi zimno bylo, a i zdarzalo sie ze w zime drzewo do lasu wiezlismy co by ognisko bylo, palilismy route 66,albo inne viceroje i bylo cudownie, dzis jakies 15lat pozniej siedzisz w cieplym domu pijesz co chcesz, palisz co chcesz, jedziesz gdzie chcesz, a najchetniej bys wrocil tam na to ognisko? hashtag opowiescizdupy hashtag kiedytobylo
#ukraina #wojna #rosja #izrael
To są w ogóle takie g---o ankiety, nieufność do Muzułmanów na 45%, ale do niemal wyłącznie muzułmańskich Marokańczyków już tylko 33¯\(ツ)/¯
A gdzie Polacy na tym wykresie, obstawiam że powinni być w pierwszych trzech miejscach :)
20 lat temu nie różnił się niczym. Obecnie Ukrainiec wyraża chęć bycia częścią Zachodu, dołączenia do NATO i UE. Jest demokratą. Szanuje wolność słowa.
Rosjanin to zamordysta, imperialista, faszysta, kłamca.
Teraz widzę nie ma "jednego narodu ruskiego" tylko "oni są tak samo źli jak my".
Ich jest max kilka tysięcy w skali kraju, większa wieś. Ja znam trochę Rosjan, jednego zatrudniałem i przy bliższym poznaniu nawet najbardziej opozycyjni wobec putina okazywali się wielkorusami, którzy szczerze gardzą wszystkimi innymi. Byłem tam też wielokrotnie i nawet potomkowie Polaków mają pod pierwszą warstwą głęboką pogardę do zachodu. Każdy rusek nawet jak
@Pokojowa: a gdzie w tej tabelce jest nieufność Polaków do Polaków? Przecież wywaliłoby skalę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pokojowa: Brakuje Polaków. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kureci_paratko: p--------z pan, ciekawe gdzie można ponać takich rosjan