Wpis z mikrobloga

Nikt tak nie gardzi kibicami jak Kubica. Weźmy taki Facebook - 0 kontaktu z ludźmi. Ostatni post z 2023 roku. Ale Facebook to tylko przykład. Mam wrażenie że to jest mega c-----y typ z charakteru. #kubica #f1 Dzięki Polsce jeździ nadal choć jest kaleką ale dla polski zrobił 0
Megasuper - Nikt tak nie gardzi kibicami jak Kubica. Weźmy taki Facebook - 0 kontaktu...

źródło: temp_file1483910253253276530

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Megasuper: najgorszy typ sportowca żyjącego z podatków, dopiero jak mu się pod dupą paliło z Orlenem to z bożej łaski wypełzał z nory i rzucał kilka krótkich eee a w ogóle to ja wolę Włochy myślę po włosku i tam nie szanujo
  • Odpowiedz
Mam wrażenie że to jest mega c-----y typ z charakteru

@Megasuper: Zgadzam się, że trochę gardzi kibicami ale nie winię go za to, bo całkiem sporo jego kibiców to są dziwaczne typy. Jakieś k---a śpiewanie hymnu na Hungaroringu xD Pamiętam, że na rajdzie Polski też musiał o----ć kibiców żeby się nie zachowywali jak zwierzęta i dali komuś tam przejechać po drodze xD

On ma zdrowy dystans i nieatencyjny charakter, a
  • Odpowiedz
@Megasuper: ostatni raz gdy k-----a miał bezpośredni kontakt z ludźmi przez neta skończyło się permbanem dla niego na forum i wszystkich imprezach z nim związanych, może się wtedy zraził XDDDDDDDDD
  • Odpowiedz