@Dawul: Alan w dołku psychicznym (co powiedział u Szalonego) wziął walkę z kimś, kto jest w topce orania psychicznego swoich oponentów. Oj, Alan, nie polepszy ci się
@TantnisKrzyzowiaczek darcie mordy i wchodzenie w zdanie to oranie psychiczne? Orani to są widzowie, którzy muszą słuchać tego ulunga jak się jaką, stęka i wypowiada, jakby miał przewlekły udar
darcie mordy i wchodzenie w zdanie to oranie psychiczne? Orani to są widzowie, którzy muszą słuchać tego ulunga jak się jaką, stęka i wypowiada, jakby miał przewlekły udar
@TantnisKrzyzowiaczek a co racja to prawda, ale nadal - wykopki peany piały jak to don kutasjo nie zniszczył werbalnie zwyrola na ich f2f a ja nadal pozostaję przy zdaniu, że chyba inny program oglądałem, bo jedyne co ten ulung robił to nie pozwalał ani jednego, pełnego zdania zwyrolowi powiedzieć, darł się i przedrzeźniał. Brakowało do bingo tylko "debylu j----y" wtrącane co drugie wykrzyczane zdanie.
@CzarnoksieznikZKrainyOz: od początku pisałam, że dla w miarę normalnego człowieka, to Kasjo się ośmieszył na f2f ze Zwyrolem. Nie zmienia to faktu, że Kasjo niszczy psychicznie oponentów, bo rozmowa z nim przypomina taplanie się ze świnią w błocie. Kasjo jest teflonowy na logiczne argumenty i tak je przekręci, że tylko frustruje
@TantnisKrzyzowiaczek tu się muszę (a nawet z chęcią to zrobię) zgodzić. Jego darcie mordy i ignorowanie argumentów może wywoływać frustrację i jego oponenci wypadają przy takiej debilnej tyradzie blado
#famemma
Komentarz usunięty przez moderatora
@CzarnoksieznikZKrainyOz: Na Alana wystarczy
@CzarnoksieznikZKrainyOz: od początku pisałam, że dla w miarę normalnego człowieka, to Kasjo się ośmieszył na f2f ze Zwyrolem. Nie zmienia to faktu, że Kasjo niszczy psychicznie oponentów, bo rozmowa z nim przypomina taplanie się ze świnią w błocie. Kasjo jest teflonowy na logiczne argumenty i tak je przekręci, że tylko frustruje