Wpis z mikrobloga

Ludzie piszą o soccer kicku, a mnie bardziej bawi to, że potężny zasadowiec po kilkunastu sekundach został obalony praktycznie w pojedynkę, przez trochę większego Olejnika i był bity jak pies, przez Ciota xD ten typ nie dał rady dwóm gościom, z czego jeden przegrał nawet z Daro Lwem, a drugi z Najmanem, a p-------ł farmazony, jak to on sie charakternie nie bił sam, przeciwko grupie kilkudziesięciu byków na ulicy xD dla mnie to większa kompromitacja niż to, co pokazywał z Bułą, czy Omielańczukiem. tam to miał potężnych chłopów za przeciwników, a tutaj? wielki uliczny charakterniak +110 kilo daje się obalić i lać Marconiowi i Ciosowi xD
#famemma
zdzichpolspzoo - Ludzie piszą o soccer kicku, a mnie bardziej bawi to, że potężny zas...

źródło: e12ec3f86f683c53a2c12c522e6756edc400d135bb1a13ca3d05a3e9f4f0daa0

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A na fizyce w podstawówce to chyba spałeś.

@czemu_dlaczego: Maciusiu, kiedy ja chodziłem do szkoły, to fizyka była dopiero w gimnazjum, a nie w podstawówce, jak macie tam teraz. No ale masz racje, spałem na lekcjach fizyki i efekt jest tego taki, że czasem podpadnę jakiemuś autystykowi na portalu ze śmiesznymi obrazkami, który bierze wszystko dosłownie. No ale ja mogę z tym żyć, a tobie jest pewnie ciężko. Mimo wszystko
  • Odpowiedz