Wpis z mikrobloga

Kompromitacje jakie zaznałem podczas u-------h studiów trwale okaleczyły mi psychikę i stałem się jeszcze mocniej niedostosowany do systemu. Nigdy nie miałem takich myśli magicznych jak podczas dwu semestrowego pobytu na studiach. Kompletnie nie radziłem sobie z presją i ogólnie dostałem jasną informację jak bardzo niedostosowany jestem do systemu. Nie miałem ani jednego znajomego i byłem dziwakiem. Kompletnie nie widziałem jak miałbym to zmienić. Normika stres zmotywuje do działania, a mnie kolokwia bez możliwości poprawy przyprawiały tylko o myśli magiczne i zamieniały w inwalidę umysłowego. Dobrze popisałem rozszerzenia i dostałem się nawet na oskarkowe kierunki, a ostatecznie i tak skończyłem jako śmieć w kołchozie przez wrodzone s----------e. Krótki pobyt na studiach pokazał mi tylko jak dobrze kończą normalni ludzie i jakie życia prowadzą, popatrzyłem sobie na to z bliska niczym przez szybę na rolexa.

Wiecznie sabotujący mnie umysł nie potrafiący za nic dostosować się do życia w tym popieprzonym społeczeństwie, 172 cm wzrostu i chłopska morda 3/10.

(całość oczywiście miała miejsce w grze komputerowej Minecraft)

#przegryw
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach