Aktywne Wpisy
R_O_T_T_E_N +903
miscellanous +272
Najgorsi w pracy fizycznej, szczegolnie na wszelkich produkcjach, tasmach czy budowach sa przewaznie ludzie, nie sama nawet praca.
Oczywiscie zaraz ktos wyskoczy na mnie, ze sie wymadrzam, uwazam za lepszego, bedzie wklejal obrazek free-thinkera, pisal ze na produkcji sa jednak spoko ludzie - owszem sa, nie zaprzeczam, zdarzaja sie jednostki, czasami osoby ktorym gdzies na jakims etapie zycia powinela sie noga.
Ogrom to jednak ludzie zwyczajnie prymitywni, toksyczni, zlosliwi, zawistni, wszystko najlepiej wiedzacy janusze, a jednoczesnie przerazajacy jest ten kompletny brak ambicji u nich. Zycie od weekendu do weekendu. I te tematy rozmow w kolo - pilka nozna, motoryzacja, jakies teorie spiskowe i kto, gdzie, z kim i za i ile. Muza na full, disco polo najczesciej, ruchanie oczywiscie i pytanie o to mlodego w kazdy poniedzialek czy cos bylo. Ja p------e... tak chyba wyglada pieklo.
Wieczna
Oczywiscie zaraz ktos wyskoczy na mnie, ze sie wymadrzam, uwazam za lepszego, bedzie wklejal obrazek free-thinkera, pisal ze na produkcji sa jednak spoko ludzie - owszem sa, nie zaprzeczam, zdarzaja sie jednostki, czasami osoby ktorym gdzies na jakims etapie zycia powinela sie noga.
Ogrom to jednak ludzie zwyczajnie prymitywni, toksyczni, zlosliwi, zawistni, wszystko najlepiej wiedzacy janusze, a jednoczesnie przerazajacy jest ten kompletny brak ambicji u nich. Zycie od weekendu do weekendu. I te tematy rozmow w kolo - pilka nozna, motoryzacja, jakies teorie spiskowe i kto, gdzie, z kim i za i ile. Muza na full, disco polo najczesciej, ruchanie oczywiscie i pytanie o to mlodego w kazdy poniedzialek czy cos bylo. Ja p------e... tak chyba wyglada pieklo.
Wieczna
Lepiej jeść i się odżywiać uprawiać sport lub jakiś ruch fizyczny by potem nie wyglądać tak.
Niestety grube lochy zawsze mają pretekst jakiś aby usprawiedliwiać sie ^^
Wbrew temu co sie mówi i chorobach dzieczicznych i tak dalej typu tarczyca to w większości wypadków osoby otyle są zwykle otyłe z własnych konsekwencji a nie dziedziczonych złych DNA. kolejna sprawa po mimo tego jak ma sie ogarniętych rodziców to nawet z wrodzoną wadą DNA można w pewien stopień pewne choroby zwalczyć lub wyhamować rozmów nadwagi do
Komentarz usunięty przez autora
Niepopularna opinia: Niestety, ale bywają brzydkie osobniki obu płci, nie zawsze jest to kwesta bycia otyłym i nie zawsze można to ogarnąć sportem i odżywianiem.
Ot co, krzywy nos po tacie, odstające uszy po mamie i tak to bywa.
Co sie z małpami wychowywał.
@drobne_na_taryfe: przy tym jak nierealne standardy urody są pchane młodym dziewczynom to akurat takie zdjęcia mogą nawet być czymś dobrym.