@dabi kiedyś w podstawówce to było np "coś ci spadło, co, ciśnienie w gaciach" albo piosenki "mama mia wsadź se w dupe kija".
Ja wiem, że pewnie zostanę starym boomerem co młodym chce zakazywać mówić po swojemu a przecież to zawsze tak jest, stary nie rozumie młodych, ot problem znany od pokoleń. Ale mam wrażenie, że to jest jednak co innego. Ja kiedyś z kumplami też jak sobie gwarzyliśmy to starzy
@Cinoski: step sister to stepująca siostra lub kuzynka w kontekście seksualnym Lmao to śmiać się do rozruchu Fabum Tax to żartobliwe powiedzenie na wzięcie gryza bułki czy batonika od kolegi/koleżanki
@JonaszSynGrazyny: to i tak nieźle, że tylko połowy. Kojarzę moooże 1/4, z czego wszystkie tylko z faktu siedzenia na wykopie i że się tu przewijają czasem, to z kontekstu znam
@dabi: No nieźle xD. Masz zgodę zonki, żeby go wychowywać czy czegoś od niego wymagać, czy raczej słyszysz teksty, że nie Twoje dziecko i żebyś się nie w--------ł? ( ͡°͜ʖ͡°) Pytam bez ironii, po prostu jestem ciekawy jak to u was funkcjonuje.
Ja wiem, że pewnie zostanę starym boomerem co młodym chce zakazywać mówić po swojemu a przecież to zawsze tak jest, stary nie rozumie młodych, ot problem znany od pokoleń. Ale mam wrażenie, że to jest jednak co innego.
Ja kiedyś z kumplami też jak sobie gwarzyliśmy to starzy
Lmao to śmiać się do rozruchu
Fabum Tax to żartobliwe powiedzenie na wzięcie gryza bułki czy batonika od kolegi/koleżanki
@JonaszSynGrazyny: to i tak nieźle, że tylko połowy. Kojarzę moooże 1/4, z czego wszystkie tylko z faktu siedzenia na wykopie i że się tu przewijają czasem, to z kontekstu znam
Ja p------e ~,~ starosc nie radosc.
Nie przesadzaj, GG przecież znane, oj siedziało się na gadu-gadu
@dabi: No nieźle xD. Masz zgodę zonki, żeby go wychowywać czy czegoś od niego wymagać, czy raczej słyszysz teksty, że nie Twoje dziecko i żebyś się nie w--------ł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytam bez ironii, po prostu jestem ciekawy jak to u was funkcjonuje.
@0liwiaa: Ten którego imienia nie wypowiadamy( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaz pizza tower sie ostalo xd