Pamietajcie samotnosc to wasza wina. Ja p------e jakie tam toksyki siedza na tym reddicie... To juz wykop lepszy Narzeksz = jestes nikim #przegryw #samotnosc
@AnonZarobas: a ciekawe gdzie mialbym uzalac sie nad soba skoro w realu wszyscy maja mnie w p-----e (post nie moj jakby co) Kazdy ma potrzebne wyzalic sie, gdyby ludzie tego nie robili to pewnie co 5 by samoboja dawno temu z-----l.
@Davidozz: tam wgl jest jakas dziwna atmosfera. Pamietam taki post jak ziomeczek pisal, ze incele to sa tacy terrorysci, nienawidza kobiet a cos takiego jak brzydki facet nie istnieje, wystarczy sie dobrze ubrac XD
@Miststreuermann-: a czyja to wina niby? jesteś samotny bo masz do zaoferowania mniej niż inni. to nie wina świata, że nie jesteś w stanie komuś zaoferować tego co potrzebuje.
narzekanie to nie problem o ile się to robi z umiarem i do ludzi którzy chcą tego słuchać. gorzej jak ktoś tylko placze a nie robi nic aby zmienić swoją sytuację.
@Miststreuermann-: Słuchaj, w życiu jeśli się zastanowisz jest tylko jedna droga - reszta to ślepe zaułki. Każdy potrzebuje czasem wsparcia, ale narzekanie szybko wchodzi w nawyk - a on z czasem kieruje Twoim życiem, poza tym w prywatnej, dowolnej relacji człowiek podświadomie szuka czegoś innego - wymiany pozytywnej energii, ponieważ to ona daje prawdziwe wsparcie, potwierdzanie złych nawyków trzyma w miejscu, odbiera szansę. Jeśli jednak jesteś w kryzysie, życie wymknęło
@Miststreuermann-: w rzeczywistości wiara w to wypracowanie wszystkiego i obwinianie innych o zaniedbania to normickie wyparcie brutalności tego świata
niby tak im ciężko z---------ć i jacy to oni nie są, ale przecież nie położyliby się oni po prostu w łóżku unikając rzeczywistości no bo psychika by na to nie pozwoliła, więc nadal robią rzeczy i później narzekają jak to ciężko nie mają
@10129: nie obwiniam nikogo. Doroslem do tego, aby zaakceptowac ze pewne rzeczy po prostu sa, ale zycie z nimi jest juz niekoniecznie musi byc do zaakceptowania. Dziewczyna 17 lat ktora znalem umiera na nowotwor. Tez pewnie powiecie, ze jej wina, bo mogla sie lepiej odzywiac, nie? ( ͡º͜ʖ͡º)
Ja p------e jakie tam toksyki siedza na tym reddicie... To juz wykop lepszy
Narzeksz = jestes nikim
#przegryw
#samotnosc
Nic tak nie odpycha dziewczyn jak użalając się nad sobą chłop.
Wykop i reddit robią ci przysługę, że cię tego oduczają.
Kazdy ma potrzebne wyzalic sie, gdyby ludzie tego nie robili to pewnie co 5 by samoboja dawno temu z-----l.
Właśnie nie.
Pracuj nad sobą w ciszy.
Nie użalaj się, nie marudź, nie płacz.
Lepsze efekty.
Dzięki.
Kiedyś bym powiedział 'ja nie oski'.
Ale c--j, jeszcze ze mnie będzie oski
Pokaże takim jak ty.
narzekanie to nie problem o ile się to robi z umiarem i do ludzi którzy chcą tego słuchać. gorzej jak ktoś tylko placze a nie robi nic aby zmienić swoją sytuację.
niby tak im ciężko z---------ć i jacy to oni nie są, ale przecież nie położyliby się oni po prostu w łóżku unikając rzeczywistości no bo psychika by na to nie pozwoliła, więc nadal robią rzeczy i później narzekają jak to ciężko nie mają
A trvcel w stylu @Debil_Lesny działał na
Dziewczyna 17 lat ktora znalem umiera na nowotwor. Tez pewnie powiecie, ze jej wina, bo mogla sie lepiej odzywiac, nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
no Twoje pierwsze zdanie można odebrać jako to, ze się nie zgadzasz z tym stwierdzeniem.
nie wiem co choroba ma do tego.