@spiewana-pilka-nozna: Całkiem poważne, ciekawe co na to RPK. Ten sam towar nie uprawnia do tych samych możliwości. Ciekawe czy gdybym chciał zrobić zwrot e-booka kupionego wcześniej, to czy bym otrzymał zwrot środków.
Mam nadzieję, że serio rząd zamiast zajmować się wódeczką w saszetce, to przyjrzy się takim scamom i naciąganiu jakie uprawia łysol słupiasty.
Mam nadzieję, że serio rząd zamiast zajmować się wódeczką w saszetce, to przyjrzy się takim scamom i naciąganiu jakie uprawia łysol słupiasty.
@Bohdan_P: Chyba Quebonafide dostal od razu nalot skarbówki jak jeden album sprzedawał jako książka + plyta gratis żeby placic 5% VATu zamiast zwyklego za płyte, a tutaj od lat ten sam schemat ze kupujesz "ebooka" z 5% VATu + masz los "gratis", dzieki czemu osoby ponizej 18 roku
@Bohdan_P: na tym polega haczyk, że takich produktów cyfrowych nie możesz zwracać, bo w momencie dostarczenia są już „zużyte” tak samo jak nie można zwracać kodów aktywacyjnych bo możesz je zachować/zużyć mimo zwrotu
pierwszy raz się spotykasz z akcją promocyjna? takich produktów jest pełno w sklepach. Masz butelkę coli - jedna już w promocyjnym obradowaniu druga jeszcze w starym.
@WhiskeyIHaze: Tak. Nigdy nie widziałem czasowych akcji w ramach akcji czasowych.
@WhiskeyIHaze: A co jeśli ani jedno, ani drugie? ( ͡°͜ʖ͡°)
A co jeśli znam firmę, a nawet mam pod ręką pismo od UOKiK z wezwaniem w podobnej sprawie z powodu zmiany regulaminu w trakcie akcji (akat dodanie punktu, który rozszerza promocję od dnia X i nie obejmuje klientów sprzed daty). To może być ta bańka.
gdzie on zmienił regulamin tego losowania czy cokolwiek?
@WhiskeyIHaze: Otóż to <facepalm> Zabawne jest to, że jesteś zdolny zwrócić na to uwagę, ale już brakuje piątej klepki, żeby wyciągnąć z tego odpowiednie wnioski.
To, że ty nie widzisz "podobieństw" w tej sprawie, to nie znaczy, że ich nie
ale już brakuje piątej klepki, żeby wyciągnąć z tego odpowiednie wnioski.
@Bohdan_P: piszesz o sobie? xd Chłopie on nie zmienił regulaminu promocji tylko zrobił następna. Rozpisze ci to jak pięciolatkowi to może ogarniesz. Jest sobie cocacola i ma promocję typu "wyślij kod z pod nakrętki i weź udział w losowaniu". Jeden z sklepów stwierdza, że oni to trochę usprawnią i robią promke "kupcie u nas ta cole dzisiaj i jutro
@WhiskeyIHaze: Ale tu mamy jeden sklep, jeden zasięg, jeden regulamin, jedno źródło itd..... W-------ś się na własnym przykładzie dla "pięciolatka". Gratulacje.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bohdan_P: Chyba Quebonafide dostal od razu nalot skarbówki jak jeden album sprzedawał jako książka + plyta gratis żeby placic 5% VATu zamiast zwyklego za płyte, a tutaj od lat ten sam schemat ze kupujesz "ebooka" z 5% VATu + masz los "gratis", dzieki czemu osoby ponizej 18 roku
@Bohdan_P: w sensie Bonus RPK? Pewnie propsuje akcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WhiskeyIHaze: Tak. Nigdy nie widziałem czasowych akcji w ramach akcji czasowych.
@Bohdan_P: to musisz być bardzo młodym człowiekiem. Albo bardzo zamknięty w swojej bańce.
A co jeśli znam firmę, a nawet mam pod ręką pismo od UOKiK z wezwaniem w podobnej sprawie z powodu zmiany regulaminu w trakcie akcji (akat dodanie punktu, który rozszerza promocję od dnia X i nie obejmuje klientów sprzed daty). To może być ta bańka.
@Bohdan_P: czyli jesteś po prostu mało inteligentny. Ok, rozumiem.
@Bohdan_P: gdzie on zmienił regulamin tego losowania czy cokolwiek? To, że ty widzisz "podobieństwa" w tej sprawie to nie znaczy, że tak jest.
@WhiskeyIHaze: Otóż to <facepalm> Zabawne jest to, że jesteś zdolny zwrócić na to uwagę, ale już brakuje piątej klepki, żeby wyciągnąć z tego odpowiednie wnioski.
To, że ty nie widzisz "podobieństw" w tej sprawie, to nie znaczy, że ich nie
@Bohdan_P: piszesz o sobie? xd Chłopie on nie zmienił regulaminu promocji tylko zrobił następna.
Rozpisze ci to jak pięciolatkowi to może ogarniesz.
Jest sobie cocacola i ma promocję typu "wyślij kod z pod nakrętki i weź udział w losowaniu". Jeden z sklepów stwierdza, że oni to trochę usprawnią i robią promke "kupcie u nas ta cole dzisiaj i jutro
@Bohdan_P: jak sam piszesz w innym poście, że budda nie ma nic wspólnego z organizatorem promocji xd sam się wyjaśniasz i nawet tego nie widzisz xd
Jak to było? xD "Ty ewidentnie nie wiesz o czym piszesz" "jesteś mało inteligentny albo bardzo młody"?
Chłopie ty się sam orasz. Ciekawe co dalej wymyślisz xD Czekam.