Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niebadzksieciem: @rolnik_wykopowy Ja wiem, że niektórym odbiorcom marketingowcy potrafią zrobić wodę z mózgu i jesteście bardziej podatni na marketing, pewnie nigdzie nie widzicie manipulacji producentów, na black-friday pewnie też do media-expert lecicie przepłacić xD. Opakowanie wódki w musy to typowy przykład youth appeal advertising.
  • Odpowiedz
Ja wiem, że niektórym odbiorcom marketingowcy potrafią zrobić wodę z mózgu i jesteście bardziej podatni na marketing, pewnie nigdzie nie widzicie manipulacji producentów,

@IksdeHeheh: no tak, nie dawanie j-----a o to jak coś jest zapakowane to od razu bycie podatny na manipulacje tym jak produkty są pakowane. Twój argument ma sens.

na black-friday pewnie też do media-expert lecicie przepłacić
  • Odpowiedz
Jaka k---a promocja? Jakby wychodki się nie zesrały o to, to bym nawet nie wiedział, że to istnieje

@rolnik_wykopowy: ja miałem podobnie jak z dekadę temu czy coś wszyscy hejtowali Bieber jaki to słaby muzyk. Gdyby nie hejty to nawet nie wiedziałbym że istnieje i nie usłyszał tej jego piosenki.
  • Odpowiedz
Jakby wychodki się nie zesrały

@rolnik_wykopowy: Ta, bo to tylko wychodki się zesrały. Wcale pół internetu o tym nie huczy, wszelkie możliwe social media i portale ogólnoinformacyjne. Tylko Wykop
  • Odpowiedz