Wpis z mikrobloga

• 1
@Linnior88: Dramat, ona sie zorientowała że tu dużo chłopa i zamiast ew. prowadzić zdrowe relacje oparte na ludzkich wartościach to ich chce wydoić, resztę osób przy okazji zgnoić.
Strasznie toksyczne.. jak ona do mnie pisała, przestałam się wkurzać a zaczełam patrzeć z politowaniem.
  • Odpowiedz
@arinkao też to zauważyłam niestety już dawno
Ja mam alergię na ludzi którzy chcą żerować na czyjejś dobroci
Są ludzie bez rak nóg chore dzieci im się należy a nie ludziom co mogą sami o siebie walczyć
Przykra sprawa ja jej też nic nie zrobiłam a swego czasu próbowała mnie dręczyć mega dziwna osoba
  • Odpowiedz
  • 1
@Linnior88: Sorry, ale gdyby była tylko godna pożałowania, biedna i smutna to bym jej nie ruszała. Nie tym razem, nie z taką osobą. Współczuje każdemu kto sie nabierze i ciesze sie w duchu że żadnego biedaka nie usidliła.
  • Odpowiedz
@arinkao już pal sześć tych facetów , chodzi o to że to jest osobą grozna która nawet stalkuje, wiem że bardzo chciała od jednego wykopka moje zdjęcia i do niego wypisywała
Wyzywała mnie od atencjuszek mimo że to ona wstawia zdjęcia na wykop gdzie jest prawie topless
Zdjęcia swojej twarzy nawet
Dużo ofiar się zgłosiło pod innym wpisem , ta osoba jest nieobliczalna
  • Odpowiedz
  • 1
@Linnior88: Dwa razy tu pokazałam mordę a ta dalej że jest ładniejsza xD
To pełna zaburzeń osoba, odklejus.
Gdyby była zwykłą babą, to jak mówiłam - dałabym spokój ale też mnie stalkowała, szukała moich wrogów żeby sie z nimi na pw umawiać i urządzać lincze np. @Cieplak
Jest niebezpieczna i chora. Wiesz zę dziś straszyła mnie policja i... Mopsem xD? C---i opadają.
  • Odpowiedz
@arinkao nie ważne kto ładniejszy kto brzydszy jesteśmy dorośli ale ja się w pewnym momencie tej osoby zaczęłam bać , ja nic nie robiłam a widziałam pod kilkoma postami ze mnie atakuje tak z d--y kompletnie
Niestety osób chorych umysłowo nie brakuje
Mają jakieś swoje kompleksy i muszą je projektować na innych
Ja osobiście uważam że ta kobieta się zachowuje skandalicznie i dopiekla wielu osobom
A już szczyt szczytów że pisze
  • Odpowiedz