Aktywne Wpisy
Dziś inny temat... odnośnie kobiet / mężczyzn którzy mają trochę kilogramów więcej.
Niedawno miałam sytuację gdzie umówiłam się na randkę i gdzie facet bardzo na nią naciskał a gdy mnie zobaczył ( o losie nie jestem aż tak otyła) podziękował za spotkanie.
Dlaczego w tych czasach ludzie nie potrafią zaakceptować takich ludzi ani się z nimi wiązać ? Uważam, że wygląd zawsze da się zmienić a charakter jest ciężej.
Co wy o
Niedawno miałam sytuację gdzie umówiłam się na randkę i gdzie facet bardzo na nią naciskał a gdy mnie zobaczył ( o losie nie jestem aż tak otyła) podziękował za spotkanie.
Dlaczego w tych czasach ludzie nie potrafią zaakceptować takich ludzi ani się z nimi wiązać ? Uważam, że wygląd zawsze da się zmienić a charakter jest ciężej.
Co wy o
Lenalee +85
Nazbierałam sobie orzechów włoskich w opuszczonym sadzie, są takie pyszne, mięciutkie, aż słodkie, bo schodzi z nich ta gorzka skórka, że aż żal się nimi dzielić, ale podzieliłam się z Krzywodziobkiem. Na pewno łatwiej mu było je zjeść niż takie suche, zeszłoroczne. No i oczywiście obrane z łupiny (。◕‿‿◕。) Pod koniec nagrania wyczaił jak rzucam kolejną połówkę orzecha xD (sorry że tak telepie obrazem).
Nie
Nie
"Pieniądze szczęścia nie dają" no to fakt same pieniądze zazwyczaj szczęścia nie dawaja ale rzeczy które możesz kupić za pieniądze już dawaja szczęście( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Wygląd nie ma znaczenia" to również fakt pod warunkiem że chcesz być traktowany jak śmieć przez społeczeństwo( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście że tak mi chodziło o stricte sam papierek czy liczbę na koncie a nie ile taki papierek czy liczba ma wartości
To prawda
A wygląd nie ma znaczenia dla tych co już mają( ͡° ͜ʖ ͡°) (tak jakby)
To z pieniędzmi to chyba największy cope, jaki istnieje xD
A wygląd też jest ważny, bo wszyscy bez wyjątku oceniają innych na podstawie aparycji
No właśnie autentyczne się zastanawiam który Cope jest tym największym te o Pieniądzach czy te o Wyglądzie a może jeszcze jakieś inne? Xd
Dla mnie o pieniądzach, bo mając kasę możesz wieść bezstresowe życie xd a ktoś twierdzi, że pieniądze nie dają szczęścia.
Zgadzam się z tobą