@80sLove: to szczęście, że mogę każdego dnia chwilę na oglądanie poświęcić i widzę odcinki maksymalnie kilka godzin po premierze. No i same się pobierają, więc mi jeszcze lżej.
Ja mam starego gruchota z małym dyskiem, podzielonego na 5 małych partycji, więc muszę porządnie żonglować folderami przy torrentach, aby wszystko zmieścić.
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
http://www.crunchyroll.com/anime-news/2014/04/25-1/amagi-brilliant-park-anime-visual-accompanied-by-scheduling-announcement
#anime #amagibrilliantpark #shojigatoh #lightnovel #japonia #animacja #animezapowiedz
Może i było. Ja cieszę się, bo nawet bez niej mam trudności, aby ogarnąć wiosenny harmonogram ^^'
Zwykle oglądam w jedną noc w sobotę, ale ostatnio nagromadziło się tego tyle, że muszę poświęcać także inne dni.
Ja mam starego gruchota z małym dyskiem, podzielonego na 5 małych partycji, więc muszę porządnie żonglować folderami przy torrentach, aby wszystko zmieścić.