Hej Mirki, jako że żaden że mnie perfumiarz i kupuje perfumy dopiero jak zużyję poprzedni flakon to właśnie skończył mi się Bois Imperial i szukam czegoś nowego.
Znacie jakieś podobne zapachy do Bottega Veneta Pour Homme? Bardzo mi się podobają ale mam wrażenie, że wyjątkowo nie lubią się z moją skórą i wyczuwalne są może do dwóch godzin po aplikacji.
Z drugiej strony poszukuję jakiejś alternatywy do Acqua di Gio Profumo. Który z tych nowych wersji ADG będzie najbardziej do niego podobny? Ewentualnie słyszałem że są jakieś araby bardzo podobne do niego, też bym nie narzekał.
Powiedzcie mi jaki jest sens emigrowania z Polski w dzisiejszych czasach ? Przecież na zachodzie już wcale nie jest lepiej chyba, że się jest jakimś specjalistą…
Znacie jakieś podobne zapachy do Bottega Veneta Pour Homme? Bardzo mi się podobają ale mam wrażenie, że wyjątkowo nie lubią się z moją skórą i wyczuwalne są może do dwóch godzin po aplikacji.
Z drugiej strony poszukuję jakiejś alternatywy do Acqua di Gio Profumo. Który z tych nowych wersji ADG będzie najbardziej do niego podobny? Ewentualnie słyszałem że są jakieś araby bardzo podobne do niego, też bym nie narzekał.
#perfumy
@CzarnyPasterz: Parfum 2024
Afnan Supremacy (chyba Noir, sprawdź fragrantica), ale parametry średnie jak oryginał