Wpis z mikrobloga

@Leschek: jestem na takiej grupie dla samotnych 30 plus. Facet dal ogłoszenie że poszukuje partnerki bez dzieci. W sumie to było jego jedyne wymaganie. Jak samotne madki zaczęły go wyzywać od egoistów samolubów ze nikogo nie znajdzie itd
  • Odpowiedz
  • 3
@Leschek No jeśli samemu się nie ma dziecka, to preferencja na partnera bez dzieci jest dość normalna. ¯_(ツ)_/¯
Ale trzeba brać pod uwagę, że w pewnym wieku jeziorko z bezdzietnym i się mocno zmniejsza, więc i pewnie będzie ciężej znaleźć.
  • Odpowiedz
@Leschek: my się śmiejemy z samotnych madek, ale samotni ojcowie to też debile i niczym się nie roznia. ostatnio jakaś laska na kamerce na zbiorniku wywołała gównoburze, bo ktoś jej przesłał mema podobnego typu, że madki p0lki piłują ryj jak je nie chce bezdzietny (gościu myślał że sama jest samotną matką i chciał jej ewidentnie dojechać), a ta wyjechała z tekstem, że jako bezdzietna laska rozumie takich singli, bo sama
  • Odpowiedz
  • 171
Ja tam nie żeby coś, ale z samotną matką nie zwiazalbym sie nigdy. Nigdy. Wole byc sam. Wyjatkiem jest utrata partnera z powodu wypadku lub smiertelnej choroby. Tylko frajer sprzata po imprezie, na ktora nie byl zaproszony. Taka laska sie juz wyskakala, wyszumiala a ja teraz mam zbierac okruchy po kims? Ojej, takiej pannie nie pykło i teraz trzeba znalezc nowy punkt zaczepienia i... frajera ktory bedzie na to robil. No taka
  • Odpowiedz
@Leschek ty lepiej ojca dziecka poszukaj xD jakby nie spierniczxxali to by nie było samotnych matek, ja jestem za tym aby w ogóle nie robić dzieci wtedy chłop nie będzie musiał uciekać xD
  • Odpowiedz
@Leschek: jak się szuka 30+ to normalne, że mnóstwo ludzi będzie po rozwodzie i z dziećmi, a nie będą szukać pierwszego poważnego związku… ten etap był sporo przed 30-stką
  • Odpowiedz
@Leschek szczerze to prędzej bym zjadł własne buty niż dał satysfakcję jakimś starej rurze która miała mnie i moje życie głęboko w dupie przez ostatnie 8 lat mojego życia, jeszcze teraz będą jakieś wymagania stawiać pewnie xd. Całe szczęście facet ma możliwość wybrać sobie młodszą od siebie. A jak nie Polska to zawsze zostaje Ukraina czy Tajlandia i tam ktoś cie zawsze doceni i tyle w temacie.
  • Odpowiedz