@zachariasz-grundbaum: akurat ta piosenka to biedna kopia Dżemu tylko zaadresowana do innego rodzica przesłuchaj sobie i porównaj napracowanko w tekście, muzyce i na końcu w wokalu.
@zachariasz-grundbaum kiedyś czytałem że Kanye West zrobił koncert na dachu, ludzie przyszli a jego nie ma...
Wszyscy się ponoć spuścili jakie to nie zajebiste i odkrywcze, potem się dowiedziałem że przed ameryczką była polska, bo Michał Wiśniewski już coś podobnego zrobił wcześniej xd
@zachariasz-grundbaum: hah. No przepraszam za uogólnienie ale naprawdę poziom montażu tej muzyki... No nie potrafię i uważam, że to disco polo w innym ubranku.
@czotoco: Nie wiem, jak uważasz. Ja jak miałem 5-7 lat byłem fanem Michała Wiśniewskiego i uwielbiam do niego wracać. Myślę, że ta muzyka wbrew wielu opiniom nie była taka zła.
@zachariasz-grundbaum: bardzo przepraszam jeżeli Cię uraziłem bo wrzucałem durne komentarze i nie spodziewałem się gadki. Jest to bez wątpienia kawał muzyki w PL ale niestety moim zdaniem jednak mało lotnej. Mi nie leży ta twórczość ale szanuję Michała. Mógłby osiągnąć zdecydowanie więcej gdyby się nie pogubił. Też mam sentyment :)
#przegryw
https://youtu.be/K1vi90JYhnE?si=28deG13dlHce7pEL
Wszyscy się ponoć spuścili jakie to nie zajebiste i odkrywcze, potem się dowiedziałem że przed ameryczką była polska, bo Michał Wiśniewski już coś podobnego zrobił wcześniej xd
@czotoco: No, ja mam chyba znacznie poniżej, więc się zgadza.