Aktywne Wpisy
monalisssa +2
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
Kiedys_Mialem_Fejm +556
Mamy 2024 rok i według niektórych bardzo ważnym plusem gry za 300 zł jest to, że działa i można ją skończyć xd
#gry #silenthill #ps5
#gry #silenthill #ps5
początkowo: 100k
aktualny stan: niecałe 280k
ostatnie podsumowanie: było około 263k
#gielda
(w spoilerze disclaimer)
@affairz: Żeby było jasne, szacun za robotę i odwage pokazania tego. Ja tylko wrzucam swoje 2gr: ryzyka w tym portfelu przy takiej dywersyfikacji masz bardzo dużo. Trend robi tu robotę, a nie selekcja.
a jakie mam ryzyka? główne ryzyko to że cały portfel jest na bananowej giełdzie, ale inwestuję też w EUR i USD tylko nie upubliczniam. zresztą ten portfel to nie jest 100% moich akcji na GPW
@affairz: Ja sie odniosłem tylko do tego co widać, nie wiem co masz w euro i usd. Widzę na arkuszu wisielców, z którymi nie zrobiłeś porządku. Wynik jest bardzo dobry i bije polskie benchmarki, lecz ryzyko czai sie właśnie
@bialowieska12345: takie właśnie było pierwotne założenie tego całego challengu który nie wiem czy zauważyłeś został nazwany "przegranko" ( ͡° ͜ʖ ͡°) odsyłam do pierwszych postów na tagu, to wiele wyjaśni XD
a ściemy tu nie ma żadnej - wszystkie transakcje kupna wrzucam screeny, wszystkie wykonane ruchy jest wrzucane info tego samego dnia