Wpis z mikrobloga

W gorących jest wpis że gościu się cieszy że dzieci na religię nie chodzą. Uwaga uwaga ja też nie chodziłem ale ze względów na to że miałem wolne okienko a nie żeby mieć ideologiczną padaczkę ( ͡ ͜ʖ ͡)
Acha i nikogo to nie obchodziło i nie byłem sam i nikt nie roztrząsał tego w kategoriach jakichś manifestacji xD
#szkola #religia
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No beka, jest tutaj taki jeden zacietrzewiony ideologicznie. Codziennie te bzdury wstawia. Tymczasem jest tyle niepotrzebnych przedmiotów w uśmiechniętej szkole ministry Lewackiej, że głowa mała. Mój syn ma od tego roku obowiązkowe szachy xDDD
  • Odpowiedz
@aa-aa: Też nie chodziłam, ale nigdy nie byłam wrogo nastawiona do KK. Ba, nawet byłam i jestem nadal przeciwna aborcji na życzenie, ale z innych powodów niż KK.
  • Odpowiedz
@aa-aa: Nie jestem mądra, raczej używam mózgu. Jak to bywa u osób myślących, często się mylę. Kiedyś jako dziecko i młoda odoba popierałam aborcję chorych dzieci, bo wtedy chore dzieci lądowały w domach opieki i były w nich hodowane jak zwierzęta, przypinane pasami do łóżek...co to za życie, prawda? Z czasem jednak odkryłam, że np. dzieci z Zespołem Downa wcale nie są bezpłodne, jak nam kłamali w szkole, że wiele
  • Odpowiedz
  • 0
@lavinka:
Właśnie między innymi o to chodzi i to rozumiesz a mądre dziewczynki używają rozumu :*
No chyba że tolerujesz aborcję ze względu na chęć zostania panienką to wtedy cofam buzi
( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@aa-aa: Aborcję spopularyzowano po to, by ograniczać nadmierną dzietność i biedę, ale wyszło na odwrót, bo skrobały się najczęściej wykształcone kobiety. A bieda nadal rośnie...
  • Odpowiedz
  • 0
@lavinka: widzisz o 3 piszesz a ja się obudziłem akurat bo językiem kawałek zęba odkruszylem i trzeba iść do dentysty prywatnie( ͡° ʖ̯ ͡°)
W obecnej sytuacji demograficznej to dopuszczanie aborcji ze względu na sytuację finansową w przypadku gdy ojciec jest Polakiem to zbrodnia przeciwko nam samym.
Nam potrzeba nowych dzieciaczków i dziewczyny mają rodzić nie migać się od macierzyństwa byle zostać panienką.
Trzeba takie dziecko
  • Odpowiedz
@aa-aa: To nie jest miganie. Sama mam tylko jedno dziecko. Zawsze chciałam mieć więcej dzieci, ale na samo wspomnienie o rodzinie faceci z marszu uciekali. Teraz kobieta, która chce mieć dzieci, musi udawać, że nie chce dzieci, a potem ma jedno. Na drugie musi sobie poszukać kolejnego frajera. A i jeszcze te dzieci utrzymać... a weź. To nie jest kraj na posiadanie dzieci. Przeciętna kobieta zarabia 3-4k do ręki, z
  • Odpowiedz
  • 0
@lavinka: dlatego właśnie jak słyszę gdy politycy ci głównie z po twierdzą że wspieranie dzieci to "promowanie patologii" to nóż się sam otwiera. Nowe dzieci to dla państwa największa inwestycja, te 800 plus to dobre wsparcie tam są inne też wsparcia przecież nie zostajesz sama nawet jak ojciec pójdzie no i z drugiej strony warto pomyśleć zanim to zrobisz to kto tym ojcem ma być......
  • Odpowiedz
  • 0
@lavinka: poza tym znam temat, jest śliczna dziewczyna, ale z dzieckiem i jeszcze tatuaż sobie zrobiła gdyby nie to to bym ją wziął a tak to co, bardzo mnie rozczarowała pomimo że wcześniej jej nie widziałem, też myślcie co robicie
  • Odpowiedz
@aa-aa: Ci sami politycy ściągają tu do fabryk Hindusów. Oni nie chcą dzieci. Jak się zaczęło około 2017 roku rodzić więcej dzieci (krótkotrwały efekt 500+) to kwik był taki, że na Jowiszu było słychać. Oni się wtedy właśnie odsłonili. Że to co robią, robią po to, by się rodziło mniej Polaków. Sam PIS był zdziwiony liczbą urodzeń. Oni chcieli tylko wygrać wybory. ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@lavinka:
Widzisz dlatego musimy mieć więcej dzieci trzeba się brać do roboty a w nocy mnie obudziłaś o 3 tym powiadomieniem zęba sobie wykruszyłem językiem wyobraź sobie od dwóch godzin wydzwaniam do dentysty nikt nie odbiera i tak źle i tak niedobrze.
Żebym wziął dziewczynę z dzieckiem to musiałbym ją sprawdzić pod każdym możliwym względem prześwietlić powiązania rodzinne towarzyskie z kim co gdzie i kiedy robiła a i tak miałbym
  • Odpowiedz
  • 0
@lavinka: jeszcze jedna rzecz wcale nie musisz celować w tak fajnych gości jak ja możesz sobie znaleźć gościa też z dziećmi i stworzyć rodzinę patchworkową czy jak to się tam nazywa
  • Odpowiedz
@aa-aa: Rodzina patchworkowa to podwójne ryzyko. Jeśli facet jest rozwodnikiem, to widocznie poprzednia żona miała powód, by się go pozbyć. Tu faceci mają łatwiej biorąc laskę z odzysku z dzieckiem, bo częściej jest po prostu ofiarą jakiegoś zabawowego Damianka.
  • Odpowiedz
Z czasem jednak odkryłam, że np. dzieci z Zespołem Downa wcale nie są bezpłodne, jak nam kłamali w szkole, że wiele z nich po wczesnej interwencji terapeutycznej może nawet zdać maturę i skończyć studia, że mogą przy niewielkim wsparciu żyć.

@lavinka:
To jest tylko pół prawdy.

Drugie pół prawdy jest takie, że dla pozostałych zupełnie poza zasięgiem poznawczym jest nie tylko studia i matura, ale także ogarnięcie podstawowych norm społecznych i
  • Odpowiedz
Drugie pół prawdy jest takie, że dla pozostałych zupełnie poza zasięgiem poznawczym jest nie tylko studia i matura, ale także ogarnięcie podstawowych norm społecznych i moralnych, a jednocześnie wciąż mają popęd seksualny i instynkt reprodukcyjny.

@RandomowyMirek: Opisałeś właśnie 30% mieszkańców Polski. :)
  • Odpowiedz