Aktywne Wpisy

koniolizator +207
#olx Powiedzcie mi skąd się takie ameby biorą i są w stanie samodzielnie oddychać? Naprawdę za trudno skojarzyć że lokalizacja przedmiotu który odbiera się osobiście jest istotna dla kupującego? Dalej dostałem wyzwiska w odpowiedzi.
źródło: 1000012689
Pobierz
Stalionnn +43

Acha i nikogo to nie obchodziło i nie byłem sam i nikt nie roztrząsał tego w kategoriach jakichś manifestacji xD
#szkola #religia
Właśnie między innymi o to chodzi i to rozumiesz a mądre dziewczynki używają rozumu :*
No chyba że tolerujesz aborcję ze względu na chęć zostania panienką to wtedy cofam buzi
( ͡° ʖ̯ ͡°)
W obecnej sytuacji demograficznej to dopuszczanie aborcji ze względu na sytuację finansową w przypadku gdy ojciec jest Polakiem to zbrodnia przeciwko nam samym.
Nam potrzeba nowych dzieciaczków i dziewczyny mają rodzić nie migać się od macierzyństwa byle zostać panienką.
Trzeba takie dziecko
Widzisz dlatego musimy mieć więcej dzieci trzeba się brać do roboty a w nocy mnie obudziłaś o 3 tym powiadomieniem zęba sobie wykruszyłem językiem wyobraź sobie od dwóch godzin wydzwaniam do dentysty nikt nie odbiera i tak źle i tak niedobrze.
Żebym wziął dziewczynę z dzieckiem to musiałbym ją sprawdzić pod każdym możliwym względem prześwietlić powiązania rodzinne towarzyskie z kim co gdzie i kiedy robiła a i tak miałbym
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@lavinka:
To jest tylko pół prawdy.
Drugie pół prawdy jest takie, że dla pozostałych zupełnie poza zasięgiem poznawczym jest nie tylko studia i matura, ale także ogarnięcie podstawowych norm społecznych i
@RandomowyMirek: Opisałeś właśnie 30% mieszkańców Polski. :)