Wpis z mikrobloga

@ataeB: Sciema na wyciągniecie nagich zdjęc od idiotek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moja była zona wysyłą swoje zdjecia, jest głupia jak but od lewej nogi a ma prawie 4 dychy na karku, wierzy że ktoś jej zapłaci 2 kafle
  • Odpowiedz
@ataeB: dzieńdobry jestem nadprezesem dalia, może pani wrzucić zdjęcia z wakacji czy portfolio tutaj na wykopie będzie szybciej

pozdrawiam, nadprezes dalia
  • Odpowiedz
@ataeB: Witam, zawodowo zajmuję się sesjami zdjęciowymi, jeżeli potrzebujesz pomocy w założeniu portfolio odezwij się do mnie w prywatnej wiadomości, załączając kilka zdjęć w bieliźnie.
  • Odpowiedz
Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.

@ataeB: chcą zobaczyć w co inwestujesz, jakie akcje, krypto itp. olej ich bo to scam, skopiują se twoje portfolio za free albo zfeeduja je do jakiegoś AI a ty nic nie dostaniesz.
  • Odpowiedz
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.

@ataeB: olej Google i p------------h wykopków - mamy XX1 wiek i nowe technologie
FejsFak - >Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampan...

źródło: Screenshot_20240927_100529

Pobierz
  • Odpowiedz
@ataeB: już wyjaśniam o co chodzi. Mogłbym ocenić czy będzie dobre, czy nie jest zbyt wilgotno i zagrzybiało, ważne żeby było delikatnie różowe, ciemne odcienie nie są mile widziane psiochy, więc zastanów się czy warto, jeśli nie możesz podjąć decyzję, wyślij mi zdjęcie, a ja pomogę podjąć decyzję wspola kompielami, znaczy siłami
  • Odpowiedz
na insta: Dalia lingerie, 15k obserwujących, więc chyba legit

@ataeB: 25k obserwujących na insta, na pierwszej lepszej stronie kosztuje 1385 zł: https://wypromowani.pl/produkt/instagram-followers/ (przy dopłacie 600zł za prawdziwe konta).
Wyślesz swoje fotki w bieliźnie, umówisz się na sesje zdjęciową w starym magazynie i jak będziesz miała trochę szcześcia i jesteś całkiem ładna, to wylądujesz w burdelu w zachodnich Niemczech.
  • Odpowiedz