Wpis z mikrobloga

  • 6
@TheSio: Oki, chyba nie umrę. Leżała w mleku trochę, potem była panierowana w bułce tartej z przyprawami i hyc na patelnię :3 Smakuje jak kotlet z karkówki :P
  • Odpowiedz
  • 0
@Konopiarium_farma: Nie zwróciłem uwagi. Luzik, przeczytałem o wszystkich skutkach ubocznych i kiedy się pojawiają, jak coś mnie zaniepokoi to wezwę pomoc. Poza tym nie strasz, nie pierwszy raz żarłem kanię xd
  • Odpowiedz
@RiverStar Nie nie. Straszyc nie chcialem. Mialem tak kiedys po prostu ze 100% dobra kania i mnie to zaciekawilo. Bo nie zbieram tych ktore maja gladka noge i czerwienieja po dotknieciu kapelusza od dolu, a w mleku tak troche na czerwono i tak sie barwily te bez czerwieniejacego kapelusza:)
  • Odpowiedz
@RiverStar smacznego, z drugiej strony nie rozumiem ludzi jedzących takie grzyby, tyle bezpiecznego żarcia dookoła ale nie, c--j zaryzykuję zjem grzyba,który może być grzybem mocno trującym xD

  • Odpowiedz