Aktywne Wpisy
Ketoprofen +5
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
MMMMMMMMMMM +154
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Z tyłu na I/O płyty wejścia USB mam zaraz obok RJ45 więc obawiam się, że mogą być jakieś zakłócenia (?) ale specem nie jestem
#pcmasterrace #elektronika #komputery #gaming #muzyka
@Barthoo: nie, nie mogą
Sam na blacie mam KVMkę, do której mam podłączony adapter do klawiatury i myszki (w paśmie 2,4GHz) i tak musiałem podłączyć przez przedłużkę, bo przerywało. W tym wypadku głupie ~20 cm bliżej klawiatury (lub ~20cm od KVMki) wystarczyło.
Urządzenia bezprzewodowe mogą być w porządku,
Pewnie będzie to front komputera.
@Barthoo: Ale licz się z tym że słuchawki mogą być zakłócane.
Licz się z tym że słuchawki będą potrzebować bitrate rzędu ~1Mbit/s (jak uwzględnimy kodowanie aptX HD). Z natury działania można porównać do trybu izochronicznego USB (w przypadku błędu w transmisji porcja danych jest porzucana a nie retransmitowana).
Przykładowo sam musiałem wymusić na swojej kombinacji