Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +53
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie

źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz
Ehh mam ten sam telefon realme od 2019 i bardzo sobie go chwalę. Tymczasem moja siostra robi rodzicom awanturę, że po 2 latach chce kupić nowego ajfona, bo obecny się już zacina i ma słabą baterię ( ͡º ͜ʖ͡º)
Konsumpcjonizm już całkiem sprał łby tej młodzieży
źródło: temp_file4080176698611319882
Pobierz@mr-dawid: Jak to przecież ajfony by czegoś takiego nei zrobiły
Ja bym pewnie do dziś galaxy a32 używał gdybym nie rozyebal
@mr-dawid: kurła kiedyś to byłooooo
pyerdolenie, zawsze młodzież chciała mieć modne rzeczy i być na czasie tylko inne rzeczy kiedyś były popularne ewentualnie poza zasięgiem typowej p0lskiej rodziny
Miałem Xiaomi redmi note 10 pro. Utopiłem na kajakach. Na szybko ogarnąłem iPhone 8 i gdyby nie całkowicie zepsuta bateria to bym nie wymieniał. Teraz mam i15 i kozak. Możesz kupić Xiaomi albo motorolle ale pod względem
Cena/wydajnksc nawet nie startuj
Też cisnąłem rodziców o telefony, konsole, rowery itd. To było 20 lat temu. Dosłownie w każdym pokoleniu są rzeczy które "wszyscy mają" i "trzeba mieć".
@mr-dawid: Nic dziwnego, że bateria jej siada jak większość dzieciaków siedzi teraz z nosem w telefonie. 24 na dobę a jak im nauczyciel zabiera na 30
U dorosłych działa tak samo.
@Wookash071: Jeśli chodzi o awaryjność iphona to ogólnie bardzo zabawne jest to, że to całe applowe fanboystwo (nie mówię tu o normalnych ludziach mających taki telefon) jest jak sekta bo dało sobie wmówić, że to są bezawaryjne telefony, że na androidzie nie da się funkcjonować i powtarzają te bzdury przepłacając