Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1: no wygląda jak bait, facet ma dawać poczucie bezpieczeństwa a takim wycieraniem o podłogę czyni wręcz przeciwnie, ale to może ja jestem dziwna i zdecydowanie opiekuńczość wydaje mi się seksowna a taka brutalność jest zbyt prymitywna i wtedy taki człowiek to bardziej zwierzę niż człowiek
  • Odpowiedz
@typowyWykopekMizogin:

Dobrze napisał, niektóre.
Nie istnieje coś takiego jak umysł roju, bo wtedy musielibyście przyznać że jako przegrywy też nie macie własnych przemyśleń tylko kopiuj wklej od innego wykopka, gdzie jak różowa napisze że np lubi podróże to wszyscy ją wyśmiewacie i atakujecie bo macie mózgi przeorane p0lkami bachatami i mokebe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@typowyWykopekMizogin: ci ma Blackpill do tego że nie masz racji i nie istnieje umysł roju u człowieka a to co uważasz za umysł roju to po prostu bycie szarym prostym przeciętnym człowiekiem więc mężczyzn to dotyczy w takim samym stopniu co kobiet? Co ty chcesz udowodnić
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: za 15 miesięcy będę siedział cicho w piwnicy, ale nie wydam na nikogo oprócz siebie nawet jeden złotych ( ͡° ͜ʖ ͡°) zresztą, zrobię laser na skórę, maskulinizacja twarzy czy mezoterapia igłowa pod oczy, pójdę na solarium, wejdę na długiego teścia a i tak chady będą gurom, także tak czy siak wywalone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz