Aktywne Wpisy
cyganztorunia +80
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
enforcer +995
Otrzymałem informację m.in. odnośnie genezy powstania kanału, jak to Pan filantrop wypowiadał się o pomocy ludziom, nawet wspominali o P.S. i branży OZE. Natomiast inne informacje bardziej ciekawe wymagają sprawdzenia.
Sprawdź lepiej definicję danych wrażliwych. Specjalnie na stronie nic nie pisałem o Twojej rodzinie, nawet nie podawałem danych domu w konarach, bo zaraz byś miał zjazd ludzi bez tłumika. Jeżeli potwierdzi się pewna informacja, to będę musiał opisać, ale i tak dotyczy to działalności "zawodowej". Nawet jak ktoś mi podaje prywatne informację o Twojej rodzinie, to ignoruję je.
Poszukuję osoby z legitymacją prasową w celu kontaktu i wyciągnięcia akt sprawy, montażysty i kamerzysty. Opłacam wszelkie koszty podróży, zakwaterowania.
Poszukuję również osób z istotnymi informacjami i osób które zgodzą się wystąpić w filmie. Nie musisz pokazywać twarzy i podawać danych.
P.S. Nie chciałem korzystać z pewnych informacji z wiadomych względów, ale sytuacja się zmieniła. Jak to czytasz to sprawdź maila
@Chudy997 Jak Budda pozwie mnie za jakieś słówko typu "kłamał", to załatwię Ci adwokata. W końcu zostałeś nazwany "imbecylem".
#budda #famemma #polskiyoutube
WYKOP TWORZYMY HISTORIĘ
btw. sposób na pozyskanie legitki to dogadanie się z zarejestrowanym tytułem np. lokalnym, w zamian za pierwszeństwo opisania czegoś just sayin ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Chętnie się dorzucę do jakiejś zrzutki