Wpis z mikrobloga

Po opublikowaniu strony, dużo osób odezwało się do mnie ws. Buddy. Wysyłali screeny, nagrania, opisywali kolegów, podawali informację. Nie chciało mi się tego drążyć, bo to wymaga dużego nakładu pracy i poświęcenia, ale skoro Budda mnie pozywa, to dostałem natchnienia.

Otrzymałem informację m.in. odnośnie genezy powstania kanału, jak to Pan filantrop wypowiadał się o pomocy ludziom, nawet wspominali o P.S. i branży OZE. Natomiast inne informacje bardziej ciekawe wymagają sprawdzenia.

Sprawdź lepiej definicję danych wrażliwych. Specjalnie na stronie nic nie pisałem o Twojej rodzinie, nawet nie podawałem danych domu w konarach, bo zaraz byś miał zjazd ludzi bez tłumika. Jeżeli potwierdzi się pewna informacja, to będę musiał opisać, ale i tak dotyczy to działalności "zawodowej". Nawet jak ktoś mi podaje prywatne informację o Twojej rodzinie, to ignoruję je.

Poszukuję osoby z legitymacją prasową w celu kontaktu i wyciągnięcia akt sprawy, montażysty i kamerzysty. Opłacam wszelkie koszty podróży, zakwaterowania.

Poszukuję również osób z istotnymi informacjami i osób które zgodzą się wystąpić w filmie. Nie musisz pokazywać twarzy i podawać danych.

P.S. Nie chciałem korzystać z pewnych informacji z wiadomych względów, ale sytuacja się zmieniła. Jak to czytasz to sprawdź maila

@Chudy997 Jak Budda pozwie mnie za jakieś słówko typu "kłamał", to załatwię Ci adwokata. W końcu zostałeś nazwany "imbecylem".

#budda #famemma #polskiyoutube
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 40
@Kaker: Jedynie co, to motywuje mnie do działania. Ja już bym olał sprawę Buddy, bo byłem tym zmęczony. Moim celem było przedstawienie faktów które są pomijane. Nawet widać moja aktywność po znalezisku, że ją zmniejszyłem.
  • Odpowiedz