Wpis z mikrobloga

Siema Mircy, pytanko takiego typu, kto poleci jakiś fajny projektor w rozsądnej cenie, docelowo ma być na zewnątrz, więc nie znam się ale chyba im więcej lumenów tym lepiej, przekątna obrazu tak ok 150 cali. Jak jeszcze ktoś podrzuci jakaś fajna płachtę na ścianę, najlepiej rozsuwana z góry, do kompletu oczywiście to już będzie petarda ;) cena za zestaw tak max do 8-9 stówek €€€€ gdyż dotyczy to Irlandii, jednak sklep nie ma znaczenia, może to być Media Expert czy inny polski sklep. Z góry dzięki za jakiekolwiek propozycje ;)
#irlandia #projektor #technologia
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Witam tych, którzy szukają łatwej komunikacji ekskluzywne eskorty to nie show, ale czat na żywo. Możesz przyjść na krótko lub zostać na dłużej, wybrać format i model - od przyjaznej pogawędki po coś bardziej osobistego. Strona działa doskonale w Polsce i nie wymaga żadnych specjalnych ustawień.
  • Odpowiedz
Ostatnio kolega z Polski polecił mi stronę https://888starzz.pl/. Zainteresowałem się, bo szukałem kasyna z dobrymi slotami i różnorodnymi grami. Po kilku godzinach gry mogę powiedzieć, że oferta jest całkiem fajna, a wszystko działa płynnie. Szczególnie doceniam, że serwis jest dostosowany do użytkowników z Polski. Na pewno wrócę tam jeszcze nie raz.
  • Odpowiedz