Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1: To już jest jakaś epidemia, tragedia rasy białej. Serio ja nie zdawałem sobie sprawy kiedyś że to jest aż taki problem, ale aktualnie to chyba większość polek chce ciemnego księcia.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: ja czytalem na jakims blogu podrozniczym jakiegos goscia ze na Islandii kobiety az same lgna do obcego jak tylko wejdzie do baru. A po kilku latach ostrego iscia w turystyke juz kobieta nawet nie odezwie sie do kogos kto nie zagada do niej plynnym islandzkim. Kwestia czasu.
  • Odpowiedz
@m_ney: Bardzo dobrze napisane i jest to strasznie smutne.Nawet już nie chodzi o sam polski naród, tylko o całą Europę, która praktycznie stworzyła aktualny świat, odkryła dwie Ameryki, usprawniła i usprawnia technologicznie świat od setek lat, stworzyła wielkie miasta, i tak dalej. A wszystko to zostanie zniszczone przez to że wpuściliśmy do kraju ciemnych inżynierów, jednocześnie będąc narażonym na promowanie mieszania się ras praktycznie wszędzie.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1 tymczasem wielkie oburzenie wśród husarii wykopowej która siedzi zagrzybiala w swojej piwnicy i nie wie nawetnjak taki klub wygląda od środka.
Już nawet logicznie patrząc to jak wy macie te dziewczyny wyrywać jak siedzicie całymi dniami w domu xD
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1 ale gdyby taki przeciętny Mirek pracujący jako kierowca czy glazurnik podbił do takiej loszki, to zostałby zwyzywany od frajerów i zboczeńców, ewentualnie usłyszałby "musisz się o mnie postarać".
  • Odpowiedz