Wpis z mikrobloga

Jaki rodzaj #growkit i gatunek polecicie na pierwszy raz? Chciałbym żeby był w miarę łatwy w obsłudze i żebym tego nie spieprzył ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KartaSieciowa: Mocne są wiec też wydajne. Thai mają też swój charakter 3g już pięknie jest. 4g juz konkretna dawka i trzeba zapiąć pasy możliwa juz śmierć ego przy tej dawce :) A jak to ma być na pierwszy raz z psylo polecam 2g na początek i dokladać sobie po 0.5g aż będzie primo i zostać na tej dawce jakiś czas żeby pozniej spróbować wejść na wyższy level.
  • Odpowiedz
@KartaSieciowa: jak szukasz czegoś dla początkujących, to wybierz jakikolwiek growkit full auto z https://psyloshop.pl/ - dostajesz paczkę, wyjmujesz growkit, stawiasz go w ciepłym i zacienionym miejscu i za 3-4 tygodnie masz zbiory. W przypadku innych growkitow dostępnych na rynku musisz je zalewać, wietrzyć i spryskiwać, a te full auto są całkowicie bezobsługowe:)
  • Odpowiedz
@CyberM4niak: A ja tego gówna nie polecam lepsze torby, te od psilo.be dały mi raptem dwa dobre rzuty po 110g a z wszystkich dostałem łącznie mniej niż z jednego rzutu z growbagów, karton rozmiękł, niewiadomo jak stare z innego sklepu jak brałem to normalne była data produkcji w tym magicznegrzybki nie. Jak chcesz mocne to sobie kup APE w growbagu, i te faktycznie będą miały sporą moc jak na cubesy.
  • Odpowiedz
@CyberM4niak: chcę żeby opis produktu był zgodny z produktem, a niestety nie jest. Torby tańsze a dają lepsze rzuty i szerszy wybór. Lepiej kupić od producenta nie pośrednika który nie wiadomo ile kisi te growboxy.
  • Odpowiedz
@KapralKing2: Ale co ma to związku z twoimi growkitem od psilo? Jak piszesz że ciastko miało owocowanie wiec w czym problem? Co tutaj ma data produkcji i szerszy wybór nie rozumiem? Pokaz swój zbiór z worków.
  • Odpowiedz
@CyberM4niak: Chłopie czego ty nie rozumiesz, w opisie sklepu zadeklarowany przeciętny osiągany wynik 400 g, wyszło mi łącznie 250g Thai, albion + jeszcze mniej growbagi daja więcej w pierwszym rzucie są tańsze, nic z nimi nie trzeba robić na start, nie ma ryzyka zakażenia. Nie wiem czym to jest spowodowane ale podejrzewam że zbyt długim okresem przechowywania, z datą produkcji na worku wiadomo kiedy był przygotowany tu tego nie ma.
  • Odpowiedz
@CyberM4niak: I wcale nie są bardziej wydaje bo w growbagach masz szeroki wybór odmian od słabiutkich GT po mocarne APE. W obu przypadkach dostaniesz więcej za mniej. Powiedz mi co jest plusem tego kartonowego gówna które tak usilnie promujesz?
  • Odpowiedz
@KapralKing2: Słuchaj widzę że masz jakiś problem. Obrzucasz gównem na lewo i prawo producenta growkitów, sklep oraz teraz do mnie masz jeszcze pretensje. Wszyscy jesteśmy winni tylko ty nie. Nie masz sobie oczywiście nic do zarzucenia. Brakuje Ci pokory i szczerych intencji. Do grzybni trzeba mieć szacunek jaka by nie była, od kogo i gdzie kupiona. Dla ciebie może to być zwykłe g---o ale nie dla mnie i tym się
  • Odpowiedz
są lepsze bo już są w pełni skolonizowne a są w pełni skolonizowane bo leżą od roku na magazynie niesamowite XD pomijając fakt że żeby nie dostrzec przez przezroczysty worek to trzeba być ułomem, to po co ci wiedza kiedy zaczyna pinować? jak będą ciut większe to spokojnie zobaczysz nawet z wada +10 dioptri. Z chęcią poglądam te przerazliwe mutanty, sęk w tym że raczej zalałeś chlorowana woda i dlatego je miałeś,
KapralKing2 - są lepsze bo już są w pełni skolonizowne a są w pełni skolonizowane bo ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@CyberM4niak: Chociaż jak już przerobiłeś tyle worków a na tagu udzielasz się od dwóch lat to ja się nie dziwię że na g---o mówisz papu a widzę że spore problemy z logicznym myśleniem masz skoro rozcinałeś worek żeby zobaczyć co dokładnie się dzieje w środku mimo tego że jest szpara xD
  • Odpowiedz