Aktywne Wpisy
rolnik_wykopowy +150
Ketoprofen +4
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
Przymierzam się do kupna kompakta do 120k z salonu (ewentualnie jakis model powystawowy/auto zastepcze z niskim przebiegiem).
Coś lepszego niż mazda 3 jest w tej chwili na rynku?
Rozważałem też Peguote 308 ze względu na design, ale silniki mają bardzo kiepskie opinie.
Hondy Civic niestety poza budżetem.
Daj znać motoryzacyjnemu laikowi czy warto zwrócić uwagę jeszcze na jakieś ciekawe modele
Za 120k to masz Mazdę 3 w manualu, manualną klimą, 16 calowymi felgami, itp. Bezsens.
@Parmenides69 dzięki sprawdzę Hyundaia I30, rozważałem też elantre swoją drogą.
Co do Mazdy to mam ofertę za nieco ponad 120k w automacie w exclusive line czyli w prawie full wypas.
Elantra niestety jest muląca przez silnik ale ładne auto, a ten silnik wytrzymały i tani w naprawach jbc. Co do Hyundaia jest jedna wada o której często słychać - asysent zmiany pasa ruchu który potrafi wariować i robić niebezpieczne sytuacje. Nie da się wyłączyć go na stałe tylko trzeba za każdym razem.