Aktywne Wpisy
stanley___ +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Odnośnie komentarzy - mówi, że jak ktoś ma inne zdanie to niech podzieli się w komentarzu, a on podyskutuję. Widzieliście jakąś dyskusje pod jego filmami?
Nieprzychylne komentarze są kasowane lub idzie shadowban...
@DzikiZazu: on nigdy z nikim nie dyskutuje, bo z góry wie, że wszystko wie najlepiej. Ale kiedyś krytykowałem coś na tej jego grupce spermiarzy, tyle że pewien aspekt techniczny, to po 25 razie w końcu to poprawił i nawet coś tam odpisał.
Co więcej kiedyś byłem w jego grupie na FB i dodałem pytanie do Q&A "kiedy książka" które było na górze w głosowaniu, to wziął usunął to pytanie i zablokował :D gość ma problemy psychiczne, bezapelacyjnie